5 musthaves voor de baby uitzet

Ben je in verwachting en kun je niet wachten tot je de kleine roze wolk in je armen kunt sluiten? Dan kun je je voor die tijd heerlijk bezig houden met de allerleukste musthaves voor de baby uitzet. Van de allerliefste babynestjes tot prachtige mobiles voor boven het wiegje of ledikantje. Kortom shop de mooiste blikvangers voor de babykamer.

baby uitzet wandcommode
Wandcommode

De top 5 blikvangers voor een baby uitzet

Niets is bijna leuker dan het inrichten van de babykamer. Een baby uitzet uitzoeken is een feestje. Helemaal wanneer je kiest voor de allermooiste spulletjes. Met het oog op handig, handgemaakt en duurzaam hebben we speciaal voor jou de mooiste musthaves voor je op een rijtje gezet.

baby uitzet bureau wandcommode
Van commode naar bureautje

De multifunctionele commode die jarenlang meegaat

Een van de eerste dingen op de lijst van de baby uitzet staat een commode. Deze is handig om je baby te verschonen, aan- en uit te kleden na of voor een badje. Wanneer je een praktische inslag hebt, graag duurzaam bezig wilt zijn en/of weinig ruimte hebt in de babykamer is er de wandcommode. Dit is een pareltje die je nooit in de weg staat.

De blanken houten opklapcommode is er in verschillende uitvoeringen, een brede of een langere. Het is maar net wat je fijner vindt om je baby te verschonen. Er is plek voor een babynestje of er verschoningskussen en op de plankjes kun je de verzorgingsproducten kwijt en wat leuks voor de kleine. En wanneer je klaar bent klap je hem heel makkelijk weer omhoog.

Wanneer je kleintje opgroeit tot peuter of kleuter, dan kun je de commode lager hangen er zo ontstaat er een bureautje voor de kleine. Een supertoffe wel te verstaan.

babynestje met ruches nude Sassefras
Babynestje in roze met rushes

Het ontzettend fijne babynestje

De tip van ouder tot aanstaande ouder als het gaat om een baby uitzet is toch wel een babynestje. Deze is zo handig en fijn dat je bijna niet zonder kan. Vanaf dag één kun je gebruik maken van een babynestje. Het is fijn om je baby even in te leggen. Het zorgt ervoor dat je kleintje niet op de tocht ligt en zich beschermt voelt. Handig voor in de box of wanneer je onderweg bent. De babynestjes zijn er in heel veel verschillende kleuren, met of zonder rushes, maar ook met een allerliefst printje.

Hemeltje met mobile

De geborgenheid van een hemeltje

Nog zo’n fijne voor een baby uitzet is een hemeltje. Deze geeft niet alleen direct sfeer aan de babykamer, het zorgt ook voor een geborgen gevoel voor de baby. Bovendien ligt de kleine daarmee ook minder snel op de tocht. In het hart van het hemeltje is er plaats voor een mobile.

En wanneer de kleine groot genoeg is doet het hemeltje al heel snel dienst als tent. Superleuk met een heerlijk juniornest eronder bijvoorbeeld. Zodat je er fijn een boekje kunt lezen of met je vriendjes en vriendinnetjes kunt spelen. Dus ook hier heb je weer jarenlang plezier van.

kraamcadeau mobile
Mobile om heerlijk bij in slaap te vallen

Een mobile om heerlijk bij in slaap te vallen

Bij het hemeltje werd het al genoemd, de mobile. Een handgemaakte mobile om lekker bij in slaap te vallen is een perfect kraamcadeau of voor de baby uitzet. De baby sluit de oogjes pas wanneer de slaap komt, Niet eerder. Voor die tijd beginnen ze met staren en dan het liefst voor hun uit. Daarom is een tikje tegen de mobile een perfecte manier om je kleintje heerlijk in slaap te laten vallen.

Nog mooier maak je de babykamer wanneer je kiest voor een bepaald thema of kleurstelling. Heel tof zijn de handgemaakte mobiles met een regenboog, veertjes of pom poms. Maar ook de maan met sterren en de wolkjes mogen gezien worden.

speenkoord met houten kralen 7 Sassefras Meisjes Speelgoed
speenkoord van houten kralen

Altijd de speen bij de hand met een speenkoord

De baby groeit wanneer hij slaapt. En ook voor jullie als ouders is het heerlijk wanneer de kleine een goede nachtrust heeft en overdag lekker slaapt. Zo kom je zelf ook tot rust, het leven van jonge ouders is namelijk best zwaar ondanks de roze wolk. Heel fijn is het wanneer je niet steeds naar boven hoeft om de speen te geven. Met een speenkoord is de speen altijd in de buurt en op een gegeven moment kunnen de kleintjes hem zelf vinden. Perfect om aan te schaffen bij een baby uitzet. Maar ook helemaal leuk als kraamcadeau.

De speenkoorden zijn gemaakt van naturel houten kralen. Door hun basic uitstraling zijn ze geschikt voor jongens en meisjes. En je hebt de mogelijkheid om de naam erin te laten verwerken. Hoe persoonlijk is dat?

speenkoorden met houten kralen alle kleuren Sassefras
Handgemaakte speenkoorden

Beniewd naar nog meer inspiratie? Check dan onze Instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.