Maak kennis met Alimrose Angelica het allerliefste rendier

Alimrose Angelica
Alimrose Angelica heeft een overload aan cuteness. Ze heeft alles wat je wenst aan een echte knuffelpop. Ze gaat met je mee op avontuur, blijft nachten bij je slapen en is er altijd om je te troosten wanneer dat nodig is. Met haar tule rokje en blozende wangen zorgt ze al snel voor verliefde blikken.
Alimrose Angelica Sassefras
Alimrose Angelica

Ontmoet Alimrose Angelica

Zo ontzettend cute is het rendier Alimrose Angelica. Perfect passend binnen de Alimrose familie en toch een heel eigen uitstraling. Dit rendier laat je hart smelten en is niet alleen met kerst een heel tof cadeau. Maar laten we haar eens even voorstellen. Allereerst denk ik dat ze het allerliefste rendier ter wereld is. Angelica heeft een lichtroze jurkje aan van tule die voorzien is van kleine stipjes. En de tule is heerlijk zacht, net als Alimrose Angelica zelf.

Dit allerliefste rendier is ongeveer 43 cm lang en heeft armen en benen die je als kleintje makkelijk kunt pakken. Uiteraard bewegen ze makkelijk mee, zodat je er alle kanten mee op kunt. Het lijfje is van linnen. Dat geeft een extra mooie uitstraling. Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van de allerbeste stoffen om de Alimrose poppen te maken.

Alimrose Angelica bestaat uit twee kleuren linnen waardoor haar lieve rendierkopje een nog lievere uitstraling krijgt. En kijk eens naar de blozende wangetjes, is ze niet om op te eten? En dan hebben we het nog niet eens gehad over haar zilverkleurige gewei. Haar binnenste bestaat uit polyester en dat zorgt ervoor dat ze heerlijk zacht is om mee te spelen.

Alimrose knuffelpop Angelica rendier Sassefras
Angelica het rendier

De Alimrose knuffelpoppen familie

Alimrose staat bekend om haar prachtige knuffelpoppen en heeft inmiddels een hele familie. Zo bestaat deze familie net als alle families uit verschillende types. Zo heeft Alimrose Angelica grote en kleine konijnen als zusjes, nichtjes en tantes, maar ook een eenhoorn voor de kleintjes en twee kittige katjes. En stuk voor stuk zijn ze net zo beeldig als Angelica.

De een is van wat groter dan de ander, net als in het echte leven. Odette het katje is de kleinste van het stel met haar 25cm en zijn Bea en Briar miss long leggs met hun 70cm lengte. Hoe leuk is het ook om deze hele familie te sparen. Het is een perfect cadeautje. Bovendien zijn ze niet alleen ontzettend leuk om keer op keer mee te spelen, ze staan ook beeldschoon op het bed, kast of plank in de kinderkamer.

Alimrose knuffelpop
Alimrose knuffelpop

Het belang van een knuffelpop

Wist je trouwens dat een knuffelpop meer is dan een mooi aangekleed dier? Een knuffelpop geeft speelplezier, keer op keer. Zo kunnen alle prikkels van de dag verwerkt worden in een rollenspel, geeft een pop of knuffel soms net even wat meer lef als er spannende dingen op het programma staat. Zo wordt logeren net iets minder spannend als haar vriendin in de vorm van een knuffelpop mee gaat.

Bovendien is een pop of knuffel vaak het allereerste vriendje of vriendinnetje van je kindje. Die komt heerlijk bij je slapen, troost je wanneer dat nodig is en is er altijd om mee te spelen.

Alimrose knuffelpoppen Dolores deer
Alimrose knuffelpopen om eindeloos mee te spelen

Zo veilig als je je maar kunt wensen

Naast een uitstraling om verliefd op te worden zijn de Alimrose poppen veilig om mee te spelen. Ze dragen allemaal het CE markering en zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. Ze voldoen dus aan alle hoge eigen van veiligheid, milieu en gezondheid. Zo weet je zeker dat jij je kindje een veilig cadeau schenkt. Want zeg nou zelf, dit is toch het allerliefste cadeautje dat je kunt krijgen als poppenmoedertje? Welke van de Alimrose familie vind jij nu de aller- allerleukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.