Alimrose Bobby snuggle bunny knuffeltjes

Alimrose Bobby Snuggle Bunny Sassefras

Alimrose Bobby snuggle bunny is de nieuwste telg in de familie knuffelpoppen uit Australië in ons assortiment. Deze superzachte schattige konijntjes zijn een perfect kraamcadeautje en geschikt als eerste knuffeltje. Ontdek hoe leuk ze zijn deze kleine Aussies.

Knuffelpopje bobby Alimrose Sassefras
Alimrose Bobby snuggle bunny roze

Bunny Bobby het perfecte eerste knuffeltje

Wanneer je in verwachting bent of op zoek naar een allerliefst kraamcadeautje is het Alimrose Bobby snuggle bunny een echte aanrader. Dit allerliefste konijntje is gemaakt van een heerlijke zachte badstof en heeft lange oortjes van linnen. Het witte konijntje is verkrijgbaar met roze, grijze of okerkleurige oortjes waar jouw kleintje heerlijk mee kan knuffelen.

Alimrose knuffelpopje Bobby
Alimrose Bobby bunny grijs

Heerlijk knuffelen en spelen met Alimrose Bobby snuggle bunny

Met de Alimrose Bobby is het heerlijk knuffelen. Maar wat dacht je van die oortjes? Daar kun je lekker mee spelen en zo is het 20 cm lange konijntje ook makkelijk vast te pakken. Voor de kleine duimelotjes zijn de oortjes ook heerlijk om vast te houden tijdens het duimen.

knuffelkonijntjes van Alimrose - Sassefras
Bobby bunny knuffelpopje

Een vast knuffeltje is zo waardevol

Een eigen knuffeltje die je vanaf het begin hebt is zo waardevol. Het heeft een eigen geur, je kunt er lekker mee spelen en knuffelen en troost je wanneer dat nodig is. Kleintjes ontdekken vaak de wereld met een eigen knuffel, het wordt hun beste vriendje. Niet alleen bij het slapen gaan is een knuffelpopje fijn, ook bij andere dingen geeft hij je wat extra zelfvertrouwen.

Bobby bunny oker Alimrose Sassefras
Bobby bunny oker

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kindje

Uiteraard gebruikt Alimrose de allerbeste stoffen en vullingen zodat de knuffel lang mooi blijft en nog belangrijker dat het veilig is voor jouw kindje. Ook voor de grotere meisjes zijn er ontzettend veel prachtige poppen van Alimrose verkrijgbaar. Kom gezellig kijken.

Alimrose knuffelpop Daisy konijn Sassefras
Alimrose Daisy

Volg jij ons al op Facebook?

2 reacties op “Alimrose Bobby snuggle bunny knuffeltjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.