Alimrose knuffel pop het eerste beste vriendinnetje

Alimrose knuffel pop Sassefras

De Alimrose knuffel pop is het perfecte cadeautje voor een meisje. Deze sierlijke poppen zijn al snel het allereerste beste vriendinnetje van jouw meisje. Maak kennis met Aurelie de kat en Delores het hert. Twee superschattige knuffels in een sierlijke tule jurkje van ongeveer een halve meter groot.

Alimrose knuffel Aurelie
Alimrose knuffel pop Aurelie het eerste beste vriendinnetje

Het eerste beste vriendinnetje

Onderzoek heeft uitgewezen dat meisjes vaak geboren worden met een goede fijne motoriek. Vandaar dat ze ook al snel dol zijn op knuffels en poppen. Het prachtige geborduurde gezichtje van de Alimrose poppen spreekt ze dan meestal ook meteen aan. Het zorgzame van de meisjes zorgt ervoor dat ze graag met poppen en knuffels spelen. Zo kunnen ze met de poppen een rollenspel spelen en wordt de Alimrose knuffelpop al snel haar allerbeste eerste vriendinnetje. Het fijne aan zo’n knuffel of pop als beste vriendin is dat ze er altijd voor je is. Ze speelt graag met je en geeft je veiligheid en troost wanneer je dat nodig hebt.

Alimrose knuffel Delores Deer
Alimrose Delores Deer

Spelen en ontwikkelen met Alimrose

Met de Alimrose speel- en knuffelpoppen is het superleuk spelen en ontwikkelen. Zo kunnen de superschattige jurkjes van tule aan- en uit gedaan worden. Dat stimuleert weer de fijne motoriek. En kijk nu zelf hoe sierlijk en aandoenlijk deze prachtige knuffel poppen zijn. Het lijfje is gemaakt van de mooiste kwaliteit katoen en linnen en het lieve snuitje is geborduurd. Zo is de pop niet alleen ontzettend cute om te zien, hij is ook helemaal veilig om mee te spelen. De lengte van Aurelie de knuffelkat en Delores het statige hert is ongeveer een halve meter lang, waarmee je ook echt iets moois in handen hebt.

Alimrose pop Aurelie in tule jurk
Alimrose pop Aurelie in tule jurk

Sprookjesachtig mooi

De poppen van Alimrose zijn echt sprookjesachtig mooi. Met het zachte jurkje van tule en het fijne geborduurde gezichtje zijn Aurelie en Delores een feestje om te zien. Een prachtig stuk speelgoed voor een verjaardag of als kraamcadeau te geven. De knuffelpoppen van Alimrose zijn superleuk om mee te spelen en zijn een ware eyecatcher op de baby- of kinderkamer. Met zo’n pop geef je een cadeau waar ze jarenlang plezier van hebben.

En wanneer jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je zomaar 10% korting op je bestelling.

Delores Deer
Delores Deer van Alimrose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.