Alimrose knuffelpoppen Briar en Pearl

De knuffelpoppenfamilie van Alimrose breidt zich steeds verder uit bij Sassefras. Ontmoet de laatste nieuwkomers Briar en Pearl. Briar en Pearl zijn Alimrose knuffelpoppen van formaat. Daarmee heb je heel veel cuteness in handen. Deze Australische schoonheden hebben een hoog knuffelgehalte, spelen graag en zijn er ook voor je meisje als er iets spannends te gebeuren staat.

Alimrose knuffelpoppen Sassefras
Alimrose knuffelpop Briar 70cm

Alimrose knuffelpoppen Briar

De schattige konijnen knuffels Briar zijn er in twee formaten. De grote zus is maar liefst 70cm groot. Daarmee heb je een grote, maar zeker een handzame knuffel in handen. Haar ranke lijfje, armen en benen pakken makkelijk vast, net als de lange oren.

Het Briar babyzusje is ook fijn van formaat. Met een lengte van 40cm is ze al een heel behoorlijke babyzus. Voor kleine meisjes net wat makkelijker om te pakken en mee te spelen. De Briar zusjes zijn ook superleuk om cadeau te doen aan twee zusjes. Of wat dacht je om een van deze zusjes te schenken als kraamcadeau?

De Alimrose knuffelpoppen Briar hebben beide een jurkje in de kleur blush aan. Helemaal volgens de laatste trends qua kleur. De meisjes hebben beide een strik bij hun oor en kunnen niet wachten om te komen spelen.

Alimrose Pearl Bunny Pop 55cm Sassefras
Alimrose knuffel konijn Pearl

Pearl het vrolijke pareltje van de Alimrose knuffelpoppen

Samen met de Briar zusjes is Pearl ook naar Sassefras gekomen. Dit vrolijke pareltje is een feestje om te zien. Met haar roze rokje van tule en gebloemde bovenstukje straalt ze een en al vrolijkheid uit. Of je nu met haar wil dansen, spelen of gewoon lekker even knuffelen. Ze vindt het allemaal even leuk. Misschien lijkt Pearl op het eerste oog nog niet zo groot, ze is toch 55cm lang. Een poppenvriendin van formaat dus.

De pop als eerste vriendinnetje

We schreven er al eerder over hoe belangrijk een pop kan zijn in de ontwikkeling van een kind. Een pop is fijn om mee te spelen, je kunt haar verzorgen, maar er ook je dagelijkse belevenissen aan kwijt dmv een rollenspel. En een zachte pop biedt ook vaak troost of veiligheid wanneer dat nodig is. Je kan zo’n pop zien als het allereerste echte vriendinnetje van je dochter. En dat gun je toch ieder meisje.

Wanneer je kiest voor de Alimrose knuffelpoppen als vriendinnetje van jouw meisje is het goed om te kijken naar de lengte van de pop en van het meisje. De pop moet voor het meisje goed te dragen zijn. Een kleiner meisje heeft dus meer aan een kleinere pop en een langer meisje kan meer met een grotere pop.

Alimrose kuffelpoppen baby briar konijnen knuffel Sassefras
Baby Briar in roze tule 40cm

Zachte knuffelpoppen

Het lijfje van deze dames zijn, net als de andere Alimrose knuffelpoppen, gemaakt van linnen. Het zachte lijfje is gevuld met polyester. De strik en het jurkje/rokje is van zacht tule. De schattige snoetjes zijn er op geborduurd en de wangetje hebben een blosje van bijenwas.

Deze sierlijke knuffelpoppen zijn niet alleen heel uitnodigend om mee te spelen of om je geheimpjes mee te delen, ze staan ook heel decoratief op de commode, een plankje of gezellig op het bed. Deze schatjes zijn uiteraard CE-getest en voldoen aan de hoogste eigen waar het gaat om veiligheid, gezondheid en milieu. Zo weet je zeker dat je iets cadeau doet wat ook veilig is voor de gezondheid van het meisje.

Alimrose knuffelpoppen Dolores deer
Delores – Alimrose

De Alimrose knuffelpoppen familie

Bij Sassefras.nl hebben we heel wat leden uit de knuffelpoppenfamilie van Alimrose. Ieder met zijn/haar eigen uitstraling, maar stuk voor stuk beeldschoon om te zien. Van de magische eenhoorn Yvette tot Delores het hert. Zo is er voor ieder meisje een passende pop van Alimrose.

Welke vind jij nu de allerleukste?

alimrose eenhoorn knuffelpop Yvette Sassefras
Alimrose eenhoorn knuffel Yvette

Nog meer mooie knuffels en inspiratie vind je op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.