Babykamer inspiratie in wittinten zo richt je hem in

babykamer inspiratie

Een babykamer in wittinten geeft een rustig geheel. Helemaal wanneer je het combineert met een prachtig behang. Het behang is daarmee de eyecatcher in de kamer geworden en de meubeltjes en accessoires versterken dat beeld. We hebben hier een toffe babykamer inspiratie samengesteld met wit als de basistoon in combinatie met hout, rotan en de bruintinten van het behang.

Babykamer inspiratie Pimpelmees behang Giraf en slingeraapje
Pimpelmees behang giraf en slingeraapje

Behang waar je naar blijft kijken

Het behang dat wij als uitgangspunt nemen is het prachtige giraf en slingeraapjes behang in bruin van Pimpelmees. Hier blijf je naar kijken, al die prachtige details. Het is zowel een modern behang, maar het kan ook heel goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld vintage items. Je kunt er veel kanten mee op en wij combineren het met rotan, hout en wit. Kijk maar mee.

Wieg Twist van Deco Moda
Wieg Twist van Deco Moda

Een heerlijk plekje om te slapen

In een babykamer met dit prachtige behang hoort een net zo prachtig wiegje. Dan kan een schommelwiegje zijn of eentje van rotan.

Aangezien veel jonge ouders ervoor kiezen om het schommelwiegje in de woonkamer of naast hun bed te hangen kiezen we hier voor een rotan wiegje. Zoals bijvoorbeeld dit rotan wiegje Twist. Deze prachtige wiegjes worden met de hand gemaakt en wat zo leuk is aan deze variant is dat je de stof voor het matrasje zelf kunt uitkiezen.

babykamer inspiratie hemeltje wit
Cotton & Sweet bed hemel wit

Een geborgen plekje creëer je met een hemel

Zo’n allerliefst babybedje maak je nog gezelliger met een bed hemeltje. Deze zijn er in verschillende stoffen zoals bijvoorbeeld linnen en katoen. Heel sprookjesachtig wordt het wiegje met een wit hemeltje erboven. En weet je wat zo leuk is aan een klamboe? Deze hangt eerst boven de wieg dan boven een ledikant en uiteindelijk maak je er een gezellig plek of tent van. Het hemeltje groeit met de wensen van je kindje mee. Hoe vind je de babykamer inspiratie tot nu toe?

Mobile eikeltje Raffie

In het hemeltje kun je een mobile hangen waar jouw kleintje heerlijk lang naar kan kijken, tot het in slaap valt. Zoals bijvoorbeeld deze toffe eikel. Raffie is het allerleukste eikeltje ooit en kijk eens naar dat snuitje. Die zorgt er wel voor dat je blijft kijken.

Hema knuffel giraf

En om het bedje helemaal compleet te maken hebben we ook de allerzachtste knuffel gevonden: de giraf met magnetische pootjes van Hema. Perfect passend bij het thema en omdat hij ontzettend zacht is blijf je er mee knuffelen.

babykamer inspiratie wandcommode
Wandcommode en bureau

Aankleden en verschonen

Binnen de babykamer inspiratie hoort ook een commode of in dit geval een wandcommode die inklapbaar is. Daarmee creëer je extra ruimte en kun je hem zelfs beplakken met het behang zodat hij wegvalt tegen de muur. Waardoor je nog meer ruimte maakt.

Deze handige wandcommode groeit ook met jouw kleintje mee. Want waar je hem/haar eerst op verschoont, aan- en uitkleed kun je, wanneer jouw oogappel groot genoeg is deze commode iets lager hangen zodat er een heus bureautje ontstaat. En ook die wordt geen sta in de weg.

wandcommode als bureau

Boho babynestje in wonderschoon wit

Op de commode, maar ook in de box of op de grond is een babynestje ontzettend handig, van heerlijk aankleden tot lekker even spelen of een klein dutje her of der. Deze kun je de eerste maanden voor zoveel mogelijkheden gebruiken. Je kleintje ligt waar ook niet op de tocht door de warme opstaande randen en groeit ook weer mee doordat je de touwtjes los kunt maken waardoor de babybeentjes meer ruimte krijgen bij het groeien. Zo zie je dat wanneer je veel wittinten combineert met hout en rotan het een warm geheel wordt. Welke babykamer inspiratie zou jij nog graag eens willen zien?

babykamer inspiratie boho babynestje

Wij zijn ook te vinden op Pinterest. Ook daar vind je volop babykamer inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.