Babynest en junior nest zo fijn voor de kleintjes

babynest en junior nest

Je kent ze vast wel, een babynest. Zo´n heel fijn plekje waar je je baby in kunt leggen om te verschonen of wanneer je kleintje even weg wilt leggen. De babynestjes hebben vele voordelen. En wanneer je kleintje groeit is er het junior nest. De fijne opvolger.

Babynest van Cotton & Sweets

Wanneer je in verwachting bent of net ouders bent geworden wil je je kindje alles geven. Alleen het beste is goed genoeg. Zo denkt Cotton & Sweets er ook over. Alles is van hoge kwaliteit, en zo ook het babynestje. Zo lief en zo klein, jouw kleintje wil je het liefst zo goed mogelijk beschermen. Zo’n nestje is dan een fijne toevoeging. Je legt je kleintje er in zodat het dicht bij je kan liggen. In de box of op de grond. Of lekker naast je op de bank, let wel op dit kan alleen onder toezicht van een volwassenen.

Cotton & Sweets babynest met ruches naturel linnen Sassefras

Veiligheid en geborgenheid

Een babynest biedt veiligheid en geborgenheid aan de baby. Doordat de ruimte om de baby heen te overzien is geeft het een gevoel van geborgenheid en doet het denken aan de tijd in de baarmoeder. Toen mijn kinderen net geboren waren vonden ze het fijn om iets boven hun hoofd te voelen. Precies dat kun je dus ook creëren met zo’n knus nestje.

blush linnen babynest met ruches met pop Sassefras

Voor thuis en onderweg

Niet alleen thuis is het genieten van dit fijne babymandje, ook onderweg is het heel geschikt. Zo creëer je heel eenvoudig een heel zacht plekje voor jouw kleintje. Het babynest weegt maar 1,5 kilogram dus is heel goed mee te nemen. Zo heb je altijd een tochtvrij plekje om de baby neer te leggen. En uiteraard ook direct een plekje om de luier te verschonen.

lichtgrijs linnen babynestje met konijntje Sassefras

Van babynest naar junior nest

Wanneer jouw kindje goed kan omrollen en zitten is het tijd om afscheid te nemen van het nestje. Nu weten wij dat het best een dingetje is om afscheid te nemen van iets waar je zoveel plezier aan hebt beleefd. Voor al die ouders is er het junior nest. Een baby nest in het groot en in het rond.

Een fijn zacht kussen gemaakt van het materiaal waar sponsmatrasjes voor baby’s van worden gemaakt. Super comfortabel dus. Daarin kun je spelen, ontdekken en ontwikkelen. En dit nest gaat jarenlang mee. Want van leren rollen en spelen in de babytijd wordt het een mooie basis voor het spel. En wat dacht je van een eigen tent? Met een hemeltje erboven heb je die zomaar gemaakt. Tijd voor een spelletje of een boekje of om je even helemaal terug te trekken na een lange dag.

Cotton & Sweets junior nest blush met lezend kindje Sassefras

De beste materialen en machine wasbaar

Het Poolse merk Cotton & Sweets wil alleen de allerbeste materialen voor hun producten. Er wordt overal aan gedacht en ieder nestje wordt met de hand gemaakt van hoge kwaliteit producten. Uiteraard wordt er gewerkt met OEKO-TEX gecertificeerd materiaal en zijn de hoezen wasbaar in de machine. En dat is nou zo handig. Vlekje erop, geeft niets, hoes eraf, in de wasmachine en daarna kunnen ze weer volop spelen.

linnen junior nest natural pure nature Sassefras

Zoveel kleuren en uitvoeringen

De baby- en junior nesten zijn verkrijgbaar in linnen en katoen. Met of zonder ruches of zelfs met franjes wanneer je kiest voor de Boho Ibiza style. Heel veel verschillende kleuren van het powder pink tot desert green en van dark beige tot chocolate. Zo passen ze altijd binnen het interieur of de babykamer.

Voor de junior nesten zijn er nog meer kleuren, donker en licht, of sprekende kleuren zoals Laguna of cappuccino. Zo is er altijd een bijpassend nestje voor ieder interieur of kind. Welke is jouw favoriet?

Kun je niet genoeg krijgen van alle inspiratie, volg ons dan ook op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 346 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.