Balanceboard van Utukutu je raakt niet uitgespeeld

balanceboard utukuta

Nu we massaal binnen moeten blijven is het best een uitdaging om de kinderen bezig en zoet te houden. Ze hebben zoveel energie over. Een balanceboard is daarvoor helemaal perfect. Het geeft de kinderen de mogelijkheid om hun energie te reguleren en hun spieren te optimaliseren. Met het balansbord of de Spectra Rocker van Utukutu haal je een heel veelzijdig stuk speelgoed in huis.

Utukutu balanceboard ombre rainbow

Lekker bewegen op een balanceboard

De hele dag binnen is een grote uitdaging voor kinderen en de ouders. Waar moet je heen met alle energie? Hoe blijf je ze uitdagingen bieden om hun fantasie de vrije loop te laten na een paar uur thuisonderwijs? Een balanceboard van Utukutu is daarvoor een perfecte oplossing.

Hiermee kunnen ze echt eindeloos spelen. Van de leukste balansspelletjes waarbij ze hun spieren en evenwicht trainen tot een fijne rustplek om je even terug te trekken en te schommelen. De balansborden kun je op vele manieren gebruiken. Zo kan het een brug zijn, een wip, een tunnel, maar ook een schommel. Je kunt er zelf fijn mee in beweging blijven maar het ook onderdeel maken van je spel.

Utukutu balansbord

Handgemaakt balansbord in verschillende kleuren

Wanneer je kiest voor zo’n mooi handgemaakt balansbord van Utukutu kun je kiezen uit verschillende kleuren. Of het nu alleen een randje is met een kleur of je gaat voor een spectaculair ombre rainbow board. Hiermee weet je zeker dat je een duurzaam en mooi stuk speelgoed in huis haalt, waarmee ze uren zoet zijn. Dit balanceboard is geschikt voor meisjes vanaf drie jaar. Voor de kleintjes vanaf één jaar hebben we de prachtig vormgegeven Spectra Rocker.

Spectra Rocker Sassefras.nl

De Spectra Rocker speelplezier voor de kleintjes

Beeldschoon en tot de verbeelding sprekend is de Spectra Rocker. Een geweldige mooie variant op een balansbord, geschikt voor kindjes vanaf één jaar. Met de Spectra Rocker kun je zowel alleen als met zijn tweetjes spelen. Maak er een wip van, een glijbaan of een brug. Net waar je zin in hebt om te spelen. Laat je fantasie de vrije loop en kijk eens naar het geweldige ontwerp. Dat is een feestje om te zien.

De Spectra Rocker is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen qua kleur. Van het mooie naturel tot full color of Ema en van wit naar pastel. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. En zie je die oogjes aan de zijkant?

spectra rocker wit Sassefras.nl

Samen spelen met de balanceboard en de Spectra Rocker

Wanneer je kindjes hebt van verschillende leeftijden is het helemaal tof wanneer je de twee rockerboards combineert. Zo kunnen ze jarenlang samen genieten van het spelen en bewegen. Ga gymmen, probeer zo lang mogelijk je evenwicht te bewaren of maak er een echte tunnel van voor het spel wat je speelt.

Balanceboard kleur Sassefras

Volg je ons ook op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.