Balansbord van We Rock! met aandacht voor veiligheid

balansbord We Rock!

Ken jij het balansbord van We Rock! al? Deze supertoffe houten balanceboards zijn om op te balanceren en te wiebelen, maar ook heel veelzijdig. Bovendien kijkt We Rock! naar de veiligheid en zijn ze de eerste die een balansbord hebben ontworpen met een vingerbescherming. Met een balansbord heb je meer in huis dan alleen een wiebelplank, lees maar mee.

Het balansbord waarbij er gedacht is aan de veiligheid

Rockersboard van We Rock! biedt keer op keer speelplezier

Als volwassenen zien we misschien alleen een wiebelplank. Kinderen zien echter een balansbord, een brug, een glijbaan en een chillplekje. En dat is ook precies wat dit hippe balanceboard biedt. Veelzijdig speelplezier. Uiteraard is dit rockersboard ontworpen voor de ontwikkeling van het kind. Je kunt er lekker op balanceren en wiebelen. Of je dat nu staand doet of vanuit een zittende positie, het kan beide. Je kunt het bord ook omdraaien, bij sommige heb je dan een stevige zitplek, bij de organische vorm kun je op een andere manier je balans zien te houden.

balansbord voor actief en passief gebruik

Ook is dit balansbord een prima uitgangspunt voor uren speelplezier, leg er een treinbaan onderdoor of maak er een heuse brug van. Leg er je poppen in of ga er zelf lekker op chillen met een kussentje. Zo kun je zowel actief als passief genieten van dit prachtige houten balansbord.

Het balansbord voor de ontwikkeling van je meisje

We Rock! heeft deze borden met veel aandacht voor veiligheid ontworpen. Zo hebben alle balansborden een vingerbeveiliging waardoor het nog veiliger spelen is voor de kinderen. Zo kunnen ze hun evenwichtsorgaan trainen door te balanceren, maar ook lekker wiebelen wanneer ze even willen uitrusten of een boekje willen lezen. Die kleine vingertjes worden beschermt door de goed uitgedachte en speciale randen. Of je nu kiest voor de organische rand of de getrapte.

Balansbord met vingerbescherming

Kies de kleur passend bij het interieur

De onderzijde van de rockerboards worden afgewerkt met een dun laagje wolvilt. Dit geeft niet alleen een gezellig kleurtje, het zorgt er ook voor dat het geluid wordt gedempt en als bescherming voor de vloer. Met de keuze uit maar liefst 23 kleuren kun je een kleur kiezen die het beste past bij het interieur, de kinderkamer of bijvoorbeeld de favoriet van jouw kleintje. Bij Sassefras hebben we verschillende uitvoeringen en kun je kiezen uit geolied of gelakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.