Vierkante ballenbad voor thuis in kleur naar keuze

vierkant ballenbad

Een ballenbak, welk kind wordt daar niet ontzettend blij van? Helemaal wanneer je een eigen ballenbad hebt waar je in kan spelen wanneer je maar wil. Nog leuker wordt het wanneer je de kleur van de ballen en de bak kunt kiezen. Mix en match jouw favoriete kleuren voor een heus speelparadijs bij jou thuis.

Moje vierkante ballenbak soft velvet rust Sassefras
vierkante ballenbad in kleur naar keuze voor thuis

Een ballenbad in kleur naar keuze

Naast de ronde ballenbakken hebben we nu ook de vierkante versie in verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit fluweel of katoen en kan je kiezen voor een grootte van 90×90 cm of 110×110 cm. En wat nog leuker is aan de vierkante bak is dat er echt héél véél ballen in gaan. Nog meer speelplezier dus.

Je kunt hem helemaal naar eigen smaak samenstellen, want niet alleen de hoes van de bak kun je kiezen, maar ook de kleur van de ballen. Met de keuze uit maar liefst 35 kleuren kun je de ballenbak helemaal passend maken bij het interieur of de kinderkamer. Ga je voor ton-sur-ton of voor verschillende kleuren?

vierkante ballenbak van Moje.
Ballenbad beige met keuze uit 35 kleuren ballen

Een indoor speeltuin thuis

Van een schreeuwerig en warm indoor speeltuin buiten de deur naar een rustige en hygiënische ballenbad thuis. Helemaal nu het Covid-19 virus ons beperkt in de dingen die we graag deden. Een uitstapje naar een binnenspeeltuin is niet meer zo vrij als het altijd was met alle beperkingen en regels. Hoe fijn is het dan om thuis gezellig en veilig te kunnen spelen met je broertjes, zusjes of vriendjes en vriendinnetjes.

In een vierkante ballenbak, met een afmeting van 90×90 cm of 110×110 cm, passen makkelijk meerdere kinderen, maar in je uppie is het ook heerlijk om te spelen. Bovendien is het ook nog eens goed voor de oog-hand coördinatie en de grove motoriek van jouw kindje. Natuurlijk valt er naast het gooien en spelen nog meer te leren. Bijvoorbeeld tellen en de kleuren benoemen van de ballen.

moje vierkante ballenbakken kleur rust Sassefras
Je eigen speelparadijs in huis

Veiligheid en hygiëne

Waar je je nog wel eens af kan vragen of de ballen in een speelparadijs wel schoon zijn is het bij een eigen ballenbad heel makkelijk te realiseren. Zowel de ballen als de hoes van de bak zijn zelf makkelijk te reinigen. De streelzachte fluwelen of katoenen hoes is namelijk te reinigen in de wasmachine. De ballen kun je makkelijk schoonmaken in een bad. Waar het dan voor de kinderen ook nog eens leuk is om mee te helpen. En heb je geen bad in huis, dan kunnen ze mee onder de douche of in een grote cementkuip. Zo weet je zeker dat de hygiëne gewaarborgd blijft.

Dan de veiligheid, want je wilt natuurlijk dat jouw kleintje veilig kan spelen. En dat kan in dit toffe ballenbad. Dit speelgoed is CE getest en van hoogwaardige kwaliteit. Het voldoet dus aan de hoge eisen van veiligheid, gezondheid en milieu. Dat geeft niet alleen een veilig gevoel, het zorgt ook voor jarenlang speelplezier. Het keurmerk geeft aan dat de ballenbak veilig is voor kinderen vanaf 3 jaar. Wanneer jouw kleintje jonger is kan het er prima in spelen onder toezicht van een volwassenen. Of maak er een gezellige tijd van en speel samen met jouw kindje. Gegarandeerd dat jullie samen veel lol beleven.

marmer ballenbak van Moje
Ballenbak rond in marble look

Ga je voor vierkant of rond?

De vierkante ballenbak is makkelijk in een hoek te plaatsen en is groter dan de ronde variant. Er passen ook iets meer kindjes en ballen in. De ronde is kleiner, maar staat misschien wat speelser in de ruimte. Deze is misschien ook fijner wanneer je zelf minder ruimte tot je beschikking hebt. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Bij beide heb je keuze uit verschillende kleuren in zowel de hoes als de ballen. Welke vorm heeft jouw voorkeur? Ga je voor de vierkante of voor ronde?

Ronde ballenbak in neutrale kleuren

Volg jij ons al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.