Ballenbak XL een speelparadijs in huis

Heb jij de ballenbak XL al gespot bij Sassefras? Met deze bak vol ballen maak je heel wat kindjes blij. Helemaal nu ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, stoffen en met de keuze uit veel verschillende kleuren in ballen. Met dit hippe ballenbad is pret en speelplezier gegarandeerd.

ronde Moje roest ballenbad sfeer Sassefras
Ballenbad fluweel roest

Ballenbak XL in kleur naar keuze

Helemaal happy zijn we met dit nieuwe product in onze shop. Door het assortiment aan diverse kleuren van bak en ballen, kun jij je ballenbak helemaal naar eigen smaak samenstellen. Zo kun je kiezen voor katoen of fluweel, vierkant of rond en natuurlijk in de mooiste kleurtjes. Zo is er wel voor iedereen een ballenbak die bij jouw eigen interieur past.

teddy ballenbak ecru hoes Sassefras
Teddy ballenbak

Je kunt er dus voor kiezen om de ballen en het ballenbad te kiezen in een zelfde kleur, maar je kunt ook helemaal los gaan met verschillende kleurtjes. Met de keuze uit maar liefst 35 kleuren ballen zit er altijd een perfecte combinatie voor jou bij. Leuk om deze te matchen met de kleuren van de kinderkamer, speelkamer of woonkamer. In een ronde ballenbak gaan 200 ballen en je hebt de keuze om deze te vullen met vier verschillende tinten. Met 200 ballen is de ballenbak voor circa 1/3 gevuld en dit is perfect voor de allerkleinsten. Zo worden ze ook niet overweldigd door de enorme hoeveelheid aan ballen.

Vierkante ballenbak katoen roze

Vierkante ballenbad voor nog meer speelplezier

Naast de ronde met een diameter van 90 cm hebben we ook een vierkante ballenbak in het assortiment. Deze heeft de afmeting van 90×90 cm of 110×110 cm. Hier passen nog meer kindjes in. En niet te vergeten ballen, want deze bakken kun je vullen met maar liefst 400 ballen voor de ballenbak van 90×90 cm of 600 ballen voor de ballenbak van 110×110 cm. Met ook hier weer de keuze uit vier verschillende kleuren.

moje vierkante ballenbakken kleur rust Sassefras
Vierkante ballenbak 110×110 cm

Alle ballenbakken hebben een fluwelen, corduroy, teddy of katoenen hoes, deze zijn heerlijk aaibaar en zacht, maar kan ook gewassen worden in de wasmachine. Het foam is van de beste kwaliteit zodat je ook echt iets goeds neerzet voor de kleintjes. Zo creëer je heel eenvoudig een favoriete speelplek voor jouw kindjes. Bovendien kun je de ballen heel eenvoudig zelf wassen in bijvoorbeeld een bad of een grote (cement)kuip. Zo weet je zeker dat de hygiëne in de ballenbak gewaarborgd blijft. Welke kleurencombinatie heeft jouw voorkeur?

corduroy ballenbak grey Sassefras
Corduroy grijs ballenbak

Op onze Instagram ontdek je nog meer mooie combinaties betreffende de ballenbak XL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.