De cadeaubon, een perfect cadeau

Vind jij het moeilijk om leuk cadeau te vinden dan is een giftcard hét cadeau dat jij zoekt. Zo geef je toch een persoonlijk cadeau en kan er iets uitgezocht worden waarvan je zeker weet dat de kleine het ook daadwerkelijk leuk gaat vinden. Een giftcard is daarom altijd het perfecte cadeau! Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau, een verjaardagscadeau of een cadeau voor een speciale gelegenheid zoals een beloningscadeautje of iets voor Sinterklaas, je zit altijd goed.

Verschillende Cadeaubonnen

Sassefras heeft giftcards met verschillende waardes. De giftcards hebben een waarde van €10,00, €15,00, €25,00 of €50,00. Zo kan je de verschillende giftcards combineren tot je het gewenste bedrag hebt dat jij graag wilt geven.

Een cadeaubon kopen

Je kunt de giftcard eenvoudig en snel bij mij in de webwinkel bestellen. Selecteer de gewenste giftcard(s) en plaats de giftcard(s) in het winkelmandje. Vul bij het opmerkingenveld bij de betaalpagina in voor wie het is en wie de afzender is dan vul i dit in op de giftcard(s). Bestel jij alleen een giftcard dan heb je geen verzendkosten. Bestel jij een giftcard en een product en is het totale bedrag minder dan €75,00 dan gelden de vaste verzendkosten van €6,95 voor Nederland en €8,75 voor België. Zit jij aan een totaal bedrag van €75,00 of meer dan zijn er géén verzendkosten. Dit geldt voor zowel Nederland als voor België.

Een cadeaubon krijgen

Heb jij een leuke giftcard van Sassefras gekregen? Dan kun je iets leuks uitzoeken uit het assortiment. Ben je klaar met shoppen dan kun je tijdens het afrekenen de code die op de giftcard staat invullen bij “kortingsbon”. Het bedrag van je giftcard wordt dan automatisch verrekend met het totaalbedrag. Het bedrag van de giftcard dient wel in één keer besteed te worden. Het is niet mogelijk om een restbedrag te bewaren voor een volgende keer. De giftcard is alleen te gebruiken bij Sassefras. Het is niet mogelijk om de giftcard te retourneren of in te wisselen voor geld! Voor vragen over de giftcard kun je contact met mij opnemen via info@sassefras.nl