De pop – waarom ieder meisje er een nodig heeft

De pop lijkt misschien gewoon een leuk stuk speelgoed voor een meisje. Een mooie pop waar ze fijn mee kan spelen. Dat klopt, maar wist je dat een pop nog veel meer doet? In deze blog vertel ik je waarom ieder meisje een pop nodig heeft.

Pop mee too

De pop als eerste vriendinnetje

Meisjes en poppen is niet voor niets een goede match. Wanneer jouw meisje al vroeg een eigen popje heeft zul je zien dat ze er dol op is. Vanaf de geboorte kan het al haar beste vriendinnetje worden. En dan hebben we het natuurlijk over een zachte knuffelpop van stof. Eentje die heerlijk knuffelbaar is. Daarbij kun je kiezen voor een lief klein poppenknuffeltje of gaan voor eentje die bijna net zo groot is als zijzelf bij haar geboorte. De fijne motoriek van de meisjes onderscheiden al snel het gezichtje. Een pop groeit ook makkelijk met je meisje op.

Alimrose knuffelpop

De pop als troost en veiligheid

Wanneer je meisje een popje heeft waar ze aan gehecht is, is dat heel dierbaar. Deze knuffelpop geeft haar troost en veiligheid wanneer ze dat nodig heeft. De poppendochter is er in goede en slechte tijden. Een heerlijk vriendinnetje om mee te spelen, maar ook eentje waar je bij kunt uithuilen en ze geeft haar een veilig gevoel bij spannende gebeurtenissen. Zo wordt een bezoekje aan de huisarts of een logeerpartijtje net wat minder eng.

Me too dolls

Spelenderwijs de dag verwerken

Poppen zijn bij uitstek perfect om de dag te verwerken in een rollenspel. Voor de poppenmoeders is dit een ideale uitlaatklep. Dat kunnen leuke of minder leuke dingen zijn. Zo wordt de mooie knuffelpop het beste vriendinnetje van jouw dochter, een vriendinnetje die er altijd voor haar is. Zo’n lieve zachte waar je heerlijk mee kunt spelen, lekker tegenaan kunt liggen of handig mee neemt op stap. En hoe leuk is het om samen met je vriendinnetje met de poppen te spelen?

Pop Alimrose

volg jij ons al op Facebook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 298 reviews.
Open chat
1
hulp nodig?
Heb je ergens hulp bij nodig? Ik help je graag verder, groetjes Saskia.