De pop – waarom ieder kindje er een nodig heeft

De pop lijkt misschien gewoon een leuk stuk speelgoed voor een kindje. Een mooie pop waar je fijn mee kan spelen. Dat klopt, maar wist je dat ze nog veel meer doen? In deze blog vertel ik je waarom ieder kindje er één nodig heeft.

Pop mee too

De pop als eerste vriendinnetje

Meisjes en poppen is vaak niet voor niets een goede match. Vanaf de eerste dag na de geboorte kijken meisjes langer naar gezichten en jongens juist weer langer naar objecten. Dit verschil heeft te maken met bepaalde hormonen.

Wanneer jouw meisje al vroeg een zo’n eigen lief knuffeltje heeft zul je vaak zien dat ze er dol op is, uitzonderingen daar gelaten natuurlijk. Vanaf de geboorte kan het al haar beste vriendinnetje worden. En dan hebben we het natuurlijk over zo’n heerlijke, zachte één van stof. Eentje die heerlijk knuffelbaar is. Je kunt dan kiezen voor een lief klein knuffeltje of gaan voor eentje die bijna net zo groot is als zijzelf bij haar geboorte. Een knuffel groeit ook makkelijk met je meisje op en gaat dus jaren mee bij goede verzorging.

Alimrose knuffelpop

Een eigen vriendinnetje als troost en veiligheid

Wanneer je kindje een popje heeft waar ze aan gehecht is, is dat heel dierbaar. De knuffelpop geeft ze troost en veiligheid wanneer ze dat nodig hebben. Het is er in goede en slechte tijden. Een heerlijk vriendinnetje om mee te spelen, maar ook waar je bij kunt uithuilen en ze geeft je kindje een veilig gevoel bij spannende gebeurtenissen. Zo wordt een bezoekje aan de huisarts of een logeerpartijtje net wat minder eng.

Me too dolls

Spelenderwijs de dag verwerken

Poppen zijn bij uitstek perfect om de dag te verwerken in een rollenspel. Voor de poppenmama en -papa is dit een ideale uitlaatklep. Dat kunnen leuke of minder leuke dingen zijn. Zo wordt de mooie knuffelpop het beste vriendinnetje van jouw dochter of zoontje, een vriendinnetje die er altijd voor ze is. Zo’n lieve zachte waar je heerlijk mee kunt spelen, lekker tegenaan kunt liggen of handig mee neemt op stap. En hoe leuk is het om hier samen met een vriendje of vriendinnetje mee te spelen?

Pop Alimrose

volg jij ons al op Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.