Dokterskoffertje van Hout

dokterskoffertje van hout - Sassefrasmeisjesspeelgoed

Een dokterskoffertje, wie heeft er vroeger niet mee gespeeld? Toen waren ze voornamelijk gemaakt van plastic. Superleuk, maar niet erg milieubewust. Helemaal leuk en duurzaam zijn de dokterskoffertjes van hout. Heerlijk om mee te spelen, mee te nemen of als voorbereiding voor een ziekenhuisbezoekje en ontzettend lief vormgegeven in pasteltinten.

Houten dokterskoffertje met accessoires - Sassefrasmeisjesspeelgoed

Dokterskoffertje voor de mini artsen in spé

Zo leuk en helemaal compleet is deze dokterskoffer van hout gevuld met alles wat je maar nodig kan hebben wanneer je pop ziek is geworden. Van een spuitje tot een pilletje en van een stethoscoop tot een pincet en een thermometer. En zelfs het verpleegstersmutsje ontbreekt niet in deze complete set.

Het schattige houten koffertje is versierd met een roze rand en aardbeitjes. Het kruis in het midden is doorzichtig. Hij is rijk gevuld met accessoires, zelfs de pleisters en een zalfje behoren tot de accessoires. Is er een pop of beer ziek geworden of voelt je broertje zich niet lekker, met deze toffe dokterskoffer en wat liefde van het zusje komt het vast snel weer goed.

Is er een dokter in de zaal?

Met dit eerlijke en prachtige houten dokterskoffertje zal jouw kleine meisje ongetwijfeld urenlang zoet zijn. Een pleister plakken op een kapotte knie, meten of de koorts al is gezakt bij de pop en even naar het hartje luisteren van de babypop. Superleuk wanneer jouw meisje grote zus gaat worden, voor haar verjaardag of wanneer ze een behandeling nodig heeft in het ziekenhuis. Deze set heeft de mooie en handige afmeting van maar liefst 25 x 22 x 8,5 cm. Dat is een mooi formaat en ook heel handig om mee te nemen wanneer ze een nachtje gaat logeren of wanneer jullie op vakantie gaan.

De dokterskoffer als voorbereiding

Moet jouw kleine meid binnenkort naar het ziekenhuis voor buisjes, amandelen knippen of iets anders? Dan is dit houten dokterskoffertje super handig om haar voor te bereiden op wat komen gaat. Want zeg nou eerlijk, het is best wel spannend zo’n dagje of misschien wel nachtje naar het ziekenhuis. Zodra de kindjes weten wat hun te wachten staat is het al een stukje makkelijker. En nog leuker, laat ze het koffertje ook maar meenemen, misschien heeft de zuster nog wat hulp nodig.

Dit superlieve houten dokterskoffertje van Small Foot is geschikt voor meisjes vanaf drie jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 342 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.