Draagbare houten speelsetjes voor thuis en onderweg

houten draagbare speelsets bij Sassefras

De allerliefste draagbare houten speelsetjes

Deze draagbare houten speelsetjes zijn voor ieder kind een ware verrassing. Ze zijn verkrijgbaar in bijvoorbeeld een brandweerkazerne, een winkeltje, boerderij, theewinkel en dierentuin en stuk voor stuk erg schattig. Maak kennis met de lieve kleine poppenhuisjes.

draagbaar houten speelsetje
Draagbaar houten winkeltje

Draagbare poppenhuisjes voor kleine meisjes

Hoe cute zijn ze deze kleine draagbare houten poppenhuisjes? Ze zijn compact en compleet. Het houten huisje, winkeltje, boerderijtje, brandweerkazerne en theewinkeltje is voorzien van alle bijpassende accessoires die je je maar kunt bedenken. Het is een genot om mee te spelen, duurzaam en wanneer je kindje er niet mee speelt berg je het handig op in het huisje dat afsluitbaar is. En dat maakt het ook tot een perfect stukje speelgoed om mee te nemen op vakantie of een logeerpartijtje bij opa of oma.

houten theewinkeltje

Houten draagbare speelsetje als decor voor het spel

Het houten poppenhuisje is het decor voor het begin van het spel. Laat je fantasie maar de vrije loop en beleef de allerleukste avonturen. Ga je brandjes blussen of katten uit de boom redden met de brandweerkazerne of kies je voor een dag in de dierentuin? Met deze verschillende houten draagbare speelsetjes is er voor ieder kindje wel een die perfect aansluit op de interesses.

Houten draagbare speelset brandweerkazerne

Een hip en tijdloos cadeau voor de kleintjes

Met deze houten speelhuisjes heb je iets bijzonders om cadeau te doen. Het is helemaal van nu en toch tijdloos. Het hout maakt het speelgoed stevig en duurzaam en het is bovendien ook een heel schattig setje om te bewaren voor een volgende generatie wanneer jouw kleintje er te groot voor is geworden. De kleine poppenhuisjes zijn geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar en zijn bovendien makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

Houten draagbare dierentuin speelset

Houten draagbare speelsets perfect als kraamcadeau

De schattige poppenhuisjes zijn ook zeer geschikt als kraamcadeau. De kleine kan er vanaf een jaar of 3 mee spelen, maar kijk eens hoe decoratief het al staat in de babykamer. Je kunt er iedere keer een andere opstelling mee maken. De draagbare poppenhuisjes zijn bovendien ook nog eens heel prettig geprijsd. En vandaag voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag verzonden. Wie ga jij blij maken met zo’n allerschattigst houten speelsetje?

draagbare houten speelsetjes boerderij
Houten draagbare speelset boerderij

Op zoek naar meer mooi houten speelgoed, check ons op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.