Een ballenbak voor thuis

Ballenbad grijs Sassefras

Een eigen ballenbad

Droomt jouw meisje ook van een eigen ballenbad? Laat haar dromen uitkomen. Spelen in een ballenbak is vanaf nu niet alleen meer mogelijk in een druk speelparadijs, maar je kunt hem nu ook gewoon thuis hebben. Maak je meisje dolblij met een eigen exemplaar.

Ballenbad roze
Roze ballenbad met roze/zilveren ballen

Ballenbad voor uren speelplezier

Wanneer jouw kleintje in een speelparadijs niet uitgekeken raakt op de ballenbak is dit het ultieme cadeau voor haar. Het leukste uit het speelparadijs alleen voor haar en haar broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes. Wij hebben bij Sassefras een mooie collectie met de keuze uit een grijze hoes of een roze en daarbij kun je ook kiezen uit verschillende kleuren ballen. Zo maak je haar eigen kleine speelparadijs helemaal naar haar smaak.

Ballenbad grijs

Spelen en ontwikkelen in de ballenbak

Wanneer kinderen spelen ontwikkelen ze zichzelf. Dat is ook van toepassing in een ballenbak. Met het pakken en gooien van de ballen stimuleren ze de oog-hand coördinatie en de grove motoriek. Spelend leren was nog nooit zo leuk. En dat kan allemaal in je eigen huis, veilig en hygiënisch.

Ball pit soft pink

De ballenbak, veilig en hygiënisch

Waar je in een speelparadijs misschien wel gruwelt van een ballenbak is een ballenbak thuis een stuk hygiënischer. Dit mooie ronde ballenbad is gemaakt van PU-schuim en heeft een wasbare 100% OEKO-Tex fluwelen hoes. Met haar 90 cm doorsnede is het een handzaam en fijn bad om heerlijk in te spelen, alleen of met anderen. Het past zowel in de speelkamer als op de kinder- of woonkamer. Het bad is gevuld met maar liefst 200 ballen, die je heel makkelijk zelf kunt schoonmaken. Vind je dit nog niet genoeg dan kun je ook altijd nog een los setje ballen extra mee bestellen. Uiteraard is dit ballenbad CE getest waardoor het aan alle hoge veiligheidseisen voldoet.

Ball pit grey

Heb jij ons al ontdekt op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.