Hangers van Cotton & Sweets voor de babykamer

Heb je de hangers van Cotton & Sweets al gezien? Deze zijn uniek, ontzettend schattig en dermate groot dat ze het in de hele babykamer goed doen. Zowel boven het bedje als aan de muur. Van de zon en de maan naar de regenboog of een eikeltje. En misschien denk je wel eikeltje? Dat is in Scandinavië een geluksbrenger. Dus een hanger die er en heel schattig uitziet, en een extra lieve boodschap heeft. Maar vergeet ook de walvis niet.

Van hangers naar mobiles

Deze leuke, grote, zachte en ontzettend schattige hangers van Cotton & Sweet geven extra cuteness aan jouw babykamertje. Je kunt hem overal kwijt. Zo is het een echte blikvanger voor je baby wanneer je het boven het wiegje of ledikantje hangt, maar ook boven de commode of aan een haakje aan de muur. De hangers van Cotton & Sweet zorgen iedere dag voor een glimlach op je gezicht.

Maak kennis met Sebastien Baleine

Een van de leuke mobiles van Cotton & Sweet is Sebastien Baleine, de oh zo schattige walvis die je direct betovert met zijn lieve uitstraling. Van blijdschap spuit hij wat water uit en kijk hem eens tevreden kijken. Die voelt zich helemaal thuis in de babykamer. Alle hangers van dit toffe Poolse label worden stuk voor stuk met de hand gemaakt. Zo lijken ze allemaal op elkaar, maar zijn ze toch stuk voor stuk uniek. Sebastien en al zijn vrienden zijn verkrijgbaar in wit, grijs, vanille en poederroze.

hangers cotton & sweet

Raffie Chene het allerliefste eikeltje

Nog zo’n allerliefste hanger is Raffie Chene. Raffie is een eikeltje. En naast zijn allerliefste uiterlijk komt hij ook geluk brengen. Hij brengt kracht en een lang leven. Want dat is wat ze in Scandinavië als betekenis meegeven. Te lief toch om dan dit als cadeautje te geven aan een new born baby. Of om je babykamer mee te versieren. Want kijk eens naar dat uber schattige toetje van Raffie. Met dat dopje op zijn koppie en op dat koppie zitten twee blaadjes. En dat doppie is ook nog eens heel erg aaibaar omdat het gemaakt is van een teddystof.

wolk mobile vanille met gezichtje Sassefras

Grace, Patty, Louis en Alexandra zoeken een babykamer

Grace Arc en Ciel, Patty Soleil, Louis Lune en Alexandra Nuage willen op kamers, babykamers welteverstaan. Ze staan te popelen om jouw kleintje blij te maken, heerlijk in slaap te laten vallen of om volop mee te knuffelen. Ze kunnen niet wachten om kennis te maken met jouw grootste schat.

Laten we deze lieverds even aan je voorstellen. Grace Arc en Ciel is de regenboog, Louis Lune de prachtige maan en Alexandra laat je kindje in de wolken zijn met haar wolkjesvorm. Stuk voor stuk echte wanna haves. Je kunt ze ook samen als thema gebruiken zoals bijvoorbeeld de maan, zon en wolk samen met de regenboog. Allemaal in dezelfde kleur of juist ieder zijn eigen kleur. Heb jij een plekje vrij voor deze lieverds?

regenboog mobile met gezichtje Sassefras

Cotton & Sweets hangers van omvang

De hangers van Cotton & Sweets zijn geen kleine hangertjes, deze hebben een gemiddelde afmeting van zo’n 30 tot 35 cm. Daar blijf je toch naar kijken? Bovendien kunnen ze heel wat jaren mee. Want hoe klein jouw kleintje ook is, hang de hanger boven het wiegje of bedje, aan de muur of boven de commode en wanneer jouw kleintje opgroeit is het heel leuk om bijvoorbeeld het hemeltje aan het plafond te hangen zodat er een tentje ontstaat. En in dat tentje doen deze toppers het ook heel goed.

Al deze toffe hangers van Cotton & Sweet zijn te leuk. Ze kunnen je dan misschien een beetje keuzestress geven omdat je bijna niet kan kiezen welke nu de allerleukste is van dit stel. Maar welke je ook kiest, succes is altijd verzekerd. Wanneer je op zoek bent naar nog meer inspiratie volg ons dan op Instagram.

Cotton & Sweets zon mobile met tule Sassefras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 346 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.