Het leukste speelgoed voor buiten en binnen

Wat is er nu fijner dan lekker buiten spelen met mooi weer? Buiten spelen met je favoriete speelgoed. Of dat nu in een tipi spelen is of lekker met de loopfiets of loopwagen. Bij Sassefras Meisjes Speelgoed hebben we het leukste speelgoed voor buiten en binnen. Kijk maar mee.

Uniek ontworpen tipi in de tuin

Het eerste mooie stuk speelgoed voor buiten en binnen begint met de tipi. Met de toffe tipi’s uit ons assortiment kun je urenlang spelen in de tuin. Laat je fantasie maar de vrije loop. Of je nu gezellig met de poppen gaat spelen, doet alsof je op vakantie bent, met een vriendje of vriendinnetje lekker gaat chillen of spannende avonturen wil beleven, met deze speeltent gaat dat zeker lukken. De speeltentjes zijn uit te breiden met een zitzak of een poefje. Ze staan superleuk in de slaapkamer, maar ook in het speelhoekje. En wanneer het weer het toelaat is het een favoriet in de tuin. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en printjes en worden geleverd met een speelmat en een kussenhoesje.

tipi speeltent speelgoed voor buiten en binnen

De loopauto het ultieme speelgoed voor buiten en binnen

Wanneer jouw kleintje haar eerste verjaardag gaat vieren is deze retro loopauto van Goki een uniek cadeau. Hiermee kan ze de wereld op vier wielen ontdekken. Deze toffe metalen loopauto is voorzien van rubberen wieltjes en een draaiend stuur. Hiermee kun je niet alleen binnen heerlijk spelen, je kunt er ook lekker mee naar buiten. Zo kun je ook buiten met je favoriete speelgoed spelen. We hebben ze in verschillende tinten roze, met of zonder bloemetjes en één met een sportieve 1 aan de zijkant. Zo krijgt deze retro loopauto een sportieve look. Superleuk als kraamcadeau of wanneer jouw kleine meisje jarig is. Bovendien is hij oogstrelend mooi en is deze loopauto ook zeer decoratief.

speelgoed voor buiten en binnen metalen retro loopauto

Toet, toet, toeter op de loopfiets scooter

Nog zo’n fijn stuk buitenspeelgoed is de loopfiets scooter! Deze toffe houten scooter in mintgroen met bruine accenten is een pareltje om te zien. Een loopfietsje is de perfecte start om de basis van het fietsen onder de knie te krijgen, het evenwicht. Maar ook de coördinatie van lopen en sturen, kijken waar je heen gaat is van groot belang van het leren fietsen. Maar buiten dat is deze houten loopfiets scooter natuurlijk ontzettend tof om mee gezien te worden. Lekker een stukje wandelen en de kleine op haar loopfiets scooter. Dat gaat ook gelijk een stukje sneller dan wanneer ze zelf willen lopen aan het handje. Dubbel genieten dus. Voor de prinsesjes die roze hoog in het vaandel hebben als favoriete kleur hebben we er ook eentje in die kleur. En regent het buiten of is het niet zo’n lekker weer dan kunnen de meisjes lekker binnen spelen met hun favoriete speelgoed.

speelgoed voor buiten en binnen houten loopfiets scooter - sassefrasmeisjesspeelgoed

Poppenmoeders opgelet

Voor de poppenmoeders hebben we ook superleuke houten poppenwagens. Ook hier zitten rubberen wieltjes onder zodat het poppenmoedertje lekker naar buiten kan met haar kroost. Ook superleuk wanneer jouw kleine meisje grote zus is geworden. Zo kunnen jullie samen naar buiten, ieder achter haar eigen wagen. We hebben deze schattige kinderpoppenwagens in drie verschillende kleurstellingen en twee verschillende printjes. Ga je voor wit met zilver, roze met wit of rood met wit? En dan voor hartjes, sterretjes of mooi basic? Geniet van alle moois wat wij te bieden hebben en laat ze maar lekker spelen en ontwikkelen. Binnen of gezellig buiten. En bij een heerlijk weertje hoort uiteraard een ijsje, heb jij de ijscokar al gezien?

speelgoed voor buiten en binnen witte houten poppenwagen - sassefrasmeisjesspeelgoed

Volg ons ook op Pinterest voor nog meer inspiratie voor speelgoed voor buiten en binnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.