Hey Shappy speelbank is meer dan een bank alleen

speelbank origineel voorkant Sassefras

Oh mensen, we hebben weer iets ontzettends tofs in ons assortiment toegevoegd. Namelijk de Hey Shappy speelbank, de play sofa en aanvullende producten. Weet je wat nu zo ontzettend leuk is aan de speelbanken? Ze zijn super leuk als bank, maar ook zomaar om te bouwen tot raceauto, kasteel, hut of kinderwagen. En zelfs tot logeerbed. En ben je klaar met spelen, dan maak je er een bank van en ziet je kamer er weer netjes uit.

speelbank

Hey Shappy speelbank

Wij worden zo blij van de creatieve mensen van dit prachtige merk. De Hey Shappy speelbank ziet er als bank uit als een plaatje. Die past fantastisch in heel veel kinderkamers. Van peuter tot kind kun je hier helemaal los mee gaan. Van klimmen, klauteren en glijden tot lekker gezellig een boekje lezen voor het slapen gaan.

Deze speelbanken kun los van elkaar gebruiken en keer op keer iets nieuws bouwen. Het stimuleert de fantasie. En wees eerlijk, wat is er nou leuker dan je eigen creatie bouwen en er ook nog mee kunnen spelen. Wees de ridder van je eigen kasteel, maak je eigen winkeltje. De speelbanken zijn de leukste speelplaats in huis.

speelbank orignineel graafmachine Sassefras

Een Hey Shappy speelbank voor iedere ruimte

De Hey Shappy speelbank is er in verschillende maten. Zo is er de originele versie met een breedte van maar liefst 160cm en is de mini 120cm breed. Dus voor iedere ruimte in de kinderkamer is er een passende speelbank. En vind je ze fantastisch, maar is het budgettair niet helemaal toereikend dan is er de play sofa classic. Net zo leuk, net zo mooi en nog steeds heel veel speel- en bouwmogelijkheden.

De speelmeubelen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren die niet alleen goed blenden in de kinderkamer, maar het ook goed doen in de woonkamer. Of in de speelkamer. Net waar jij deze toffe speelbank het liefst wilt hebben.

modulaire stoel van Shappy bed

Van klein tot groot

De Hey Shappy speelbank is er voor klein tot groot. Vanaf peuter zijnde kun je al lekker klauteren op de bank, glijden of schommelen. En hoe ouder ze worden hoe meer ze er mee kunnen bouwen. Iedere leeftijd heeft zijn eigen fantasie en daarmee is de speelbank goed voor jarenlang spel- en chillplezier. Bovendien als je er niet mee speelt staat er een beeldschoon bankje op de plek waar je altijd gezellig samen een spelletje kunt doen, boekje kunt lezen of je kleintje kan er even op uitrusten.

Speelbank Hey Shappy

Opgeruimd staat als een bank

Het is toch ook te tof voor woorden. Wanneer je na een aantal uur heerlijk te hebben gespeeld en die bank weer in elkaar zet, is het opgeruimd en staat er een leuke bank op de plek. De extra onderdelen doen mee als extra kussens en je kunt er lekker op uitrusten.

Bouwen en opruimen gaat heel makkelijk voor de kinderen. Aan ieder gedeelte zit een handvat zodat ze de lichtgewicht onderdelen kunnen leggen waar ze willen. Ze trainen er inzicht en spierkracht mee.

Hey Shappy speelbank origineel auto Sassefras

Van speelbank tot slaapplaats

Nu heeft deze Hey Shappy speelbank niet twee functies, maar zelfs drie! Hij kan ook dienen als extra slaapplek voor logees. Super handig wanneer een vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje of broer of zus wil logeren bij je kind. Het bankje kun je zo neerleggen dat er een heus matras ontstaat waarop je heerlijk kunt slapen. En is het slaapfeestje klaar dan kan het spelen of bankhangen weer beginnen. Heerlijk dat innovatieve speelgoed.

speelbank origineel omgeboouwd naar 2 stoelen Sassefras

Handgemaakt in Polen

De Hey Shappy speelbank wordt met de hand gemaakt in Polen. Waarom in Polen vraag je je misschien af? Polen staat bekend om hun kwalitatieve handgemaakte speelmeubelen. En kwaliteit zie je terug in deze speelbanken.

Bovendien oogt het chic en zacht. Het is ook heerlijk zacht om aan te raken. Het velours lijkt wat op kasjmier qua uiterlijk. En wat zo handig is, je kunt de hoezen wassen. En over de veiligheid hoef je je geen zorgen te maken, lekker he?

speelbank origineel bouwen Sassefras

Je vindt nog meer inspiratie op onze Instagram pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.