Hippe haarknipjeshouders – een Feestje van Hout

haarspeldjeshouder sassefras

De oplossing voor alle meisjes met een prachtig assortiment aan haarknipjes zijn deze te leuke haarknipjeshouders. Alle haaraccessoires mooi en overzichtelijk op een rijtje aan een bijzonder mooi vormgegeven houder. Personaliseer hem met een lieve tekst of de naam van je dochter. Benieuwd? kijk snel mee!

houder voor haarknipjes en haarbandjes rond Sassefras

Haarknipjeshouder in verschillende vormen

Heeft jouw dochter ook zo lekker veel van de hippe haarknipjes? En zoek je je af en toe een ongeluk om juist die ene te vinden? Met de haarknipjeshouders van Feestje van Hout is dat vanaf nu voorgoed verleden tijd. Deze haarknipjeshouders zijn er in 2 verschillende vormen, een zwaan en een prachtige ronde vorm.

Aan de populieren multiplex houder hangen een of twee lederen koordjes waar je heel veel knipjes aan kunt vastmaken. En deze haarknipjeshouders hebben ook de mogelijkheid om er haarbandjes aan te hangen.

houder voor haarspeldjes en haarbandjes zwaan Sassefras

Haarknipjeshouders met naam van je kindje

Nog leuker wordt zo’n houder voor haarknipjes wanneer je hem laat personaliseren. Kies bijvoorbeeld voor haar naam of een lieve tekst. Er is plaats voor 140 tekens (inclusief spaties). Zo kun je alle kanten op. En deze handige haarknipjeshouders worden handgemaakt.

haarknipjeshouder zwaan Feestje van Hout Sassefras

Lieve toevoeging op de meisjeskamer

Deze prachtig vormgegeven haarknipjeshouders geven stuk voor stuk een extra touch aan de meisjeskamer. Een hippe toevoeging aan de muur. Zo blijft het ook leuk om alle haaraccessoires bij elkaar te houden. En draagt je dochter ook graag haarbandjes, geen enkel probleem omdat er ook een plekje voor de haarbandjes is. Welke vind jij nu de allerleukste? Wist je dat we ook superleuke haaraccessoires in ons assortiment hebben?

houder voor haarknipjes en haarbandjes met tekst Sassefras

Volg jij ons al op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.