Houten muurdecoratie top 5 voor de babykamer

houten muurdecoratie wandplank

Welke kleur je de muur in de kinderkamer of babykamer ook wil geven, houten muurdecoratie past er altijd goed bij. Het geeft rust en warmte aan het liefste kamertje van het huis. En bij hout kun je denken aan een slinger, een wandkastje, maar ook een naam van hout of een gepersonaliseerde wolk met geboortegegevens.

Gepersonaliseerde geboorte wolk

Houten muurdecoratie in de vorm van een geboortehanger

Een wolk van een baby! Dat mag gevierd worden en hoe leuk is het om een gepersonaliseerd geboortehanger te laten maken. Zo’n super toffe hanger met de naam en de geboortegegevens van de kleine is verkrijgbaar in de vorm van een wolk en als hanger.

Op het wolkje komt de naam van de newborn baby. Onder bij het sterretje, maan en kleine wolkje de lengte, gewicht en datum. Zo’n toffe geboortehanger hebben we ook in het rond met een hartje. Dit is ook een topper om als kraamcadeau te geven.

Houten muurdecoratie bloemen

Dinosaurus, planeten, bloemen of jungledieren aan de muur

Ook erg leuk zijn de houten dieren, planeten en bloemen die je aan de muur kunt bevestigen. Deze houten muurdecoratie geeft een extra dimensie aan de babykamer of kinderkamer. Hiermee geef je ook direct een thema aan de kamer zonder dat het overheersend wordt.

Stijlvol is deze vorm van muurdecoratie zeker. Het brengt rust en warmte in de babykamer of kinderkamer. Je kunt ze plakken waar je wil, ze zijn te bevestigen met dubbelzijdig tape. Dus of je ze nu aan de muur plakt of liever een kast mee versiert, het kan allemaal.

houten muurdecoratie in de vorm van een tv
Hippe houten muurdecoratie voor je mooiste spullen

Show je mooiste spulletjes in deze hippe houten wandkastjes

Ook zo leuk zijn de wandplanken/wandkastjes voor aan de muur. Hip van hout en zoals je ziet in bijvoorbeeld in vorm van een tv. Die kun je neerzetten maar ook ophangen. En hier kun je iedere keer je nieuwste schatten in tentoonstellen.

Buiten het tv kastje is er ook een peer, appel, hart, poes en een rond wandrek waarin je steeds opnieuw de mooiste spullen kunt zetten. Erg lief met bijvoorbeeld het geboortekaartje, een knuffeltje en een nachtlampje. Naarmate de kinderen groter worden kun je de inhoud steeds veranderen.

houten muurdecoratie slinger konijntjes
Houten slinger met konijntjes

Feestje van een babykamer of kinderkamer

Een babykamer of kinderkamer is een feestje en die wordt nog feestelijker met een houten slinger. Deze is verkrijgbaar in bijvoorbeeld de schattige konijntjes of met de naam van jouw lieve oogappel. Net wat je zelf het allerleukste vindt in dat lieve kamertje van jouw kleine schat. En de slinger met naam staat ook heel leuk aan het raam wanneer de kleine is geboren. Maar ook aan of boven de box is het een echte blikvanger.

houten muurdecoratie in de vorm van een naam van hout
Naam van hout

De naam van je kindje gemaakt van hout

Wanneer je in verwachting bent is de zoektocht naar de allermooiste naam begonnen. Welke past bij jullie namen en welke naam vinden jullie beide het mooist. Wanneer de kleine is geboren en het zo welkom is, is daar het allerliefste babykamertje ooit. En hoe leuk is het om nu juist daar boven het bedje, de commode of op de deur die naam te bevestigen.

De houten naamletters zijn verkrijgbaar in verschillende lettertypes en je kunt er voor kiezen om ze los van elkaar te bestellen in typmachine letters of in een rondje. Ook erg leuk is de punt achter de naam. Lekker stoer. Kijk maar eens lekker rond op de site en laat je inspireren. Naast alle houten muurdecoratie hebben we ook stoffen vlaggen, regenbogen van macramé en bijvoorbeeld de aller- allerliefste eikeltje wat je ooit gezien hebt. En voor nog meer inspiratie ben je van harte welkom bij ons op Instagram.

muurdecoratie
Raffie het allerliefste eikeltje ooit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 338 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.