Houten speelhuisjes van Woodenplay waar ieder kind blij van wordt

verveling speelhuisje

Wanneer je op zoek bent naar een heel mooi cadeau voor jouw kleintje denk dan eens aan de houten speelhuisjes van Woodenplay Deze tiny houses hebben niet alleen een enorme aantrekkingskracht op kinderen, ze zien er ook nog eens fantastisch uit. Én je hebt er geen enkel stuk gereedschap voor nodig. Kijk maar mee.

speelhuisjes klokgevel homepagina Sassefras
Speelhuisje klokgevel

Houten speelhuisjes om eindeloos mee te spelen

Een eigen tiny house voor jouw meisje, hoe schattig klinkt dat? Een huisje waar ze heerlijk in kan spelen, alleen of samen. Waar ze vader en moedertje kan spelen, maar ook een winkeltje kan openen. Of wat dacht je van een eigen restaurantje of theewinkeltje?

Prachtig in al zijn eenvoud

Met de houten speelhuisjes van Woodenplay kun je echt eindeloos spelen. Laat de fantasie maar de vrije loop. Alle huisjes worden gemaakt van lichtkleurig multiplex. Dat ziet er niet alleen beeldschoon uit, je kunt het ook naar eigen inzicht pimpen.

De houten speelhuisjes zijn standaard van multiplex, maar je kunt er verschillende opties bij bestellen. Zo kun je bv kiezen voor een achterzijde met krijtbordverf, leuk om het menu op te schrijven of gezellig op te tekenen. Voor de voorkant kun je kiezen uit een naturel, roze- of blauwe baksteenprint. Supertof bij de gevelhuisjes. (Helaas is het niet meer mogelijk om een speelhuisje met opties te bestellen.)

Klok- of trapgevel huisjes

Woodenplay heeft vier soorten speelhuisjes, te beginnen met de klokgevel en het trapgevelhuisjes. Deze schattige tiny houses met deze gevels doen je denken aan kleine grachtenpandjes. Ze hebben een mooie en authentieke Hollandse uitstraling. Ieder huisje heeft een brievenbus en een plankje die je kunt gebruiken als vensterbank of als tafeltje om de gerechten of spullen te serveren. Deze twee huisjes hebben de meeste opties qua versiering aan de voorgevel en achterzijde. (Door verandering van leverancier is alleen het klokgevel speelhuisje nog leverbaar.)

Beautiful basic tiny house

Dat basic heel mooi kan zijn bewijst dit mooie standaard speelhuisje van Woodenplay. Een huis zoals kinderen hem tekenen, gewoon met voordeur en raam. Mooi in al zijn eenvoud. Het prikkelt de fantasie van de kinderen. Ook hier vind je weer de handige vensterbank/tafeltje waar je iets gezelligs op kunt zetten.

Speelhuisje Eco waarmee je de natuur steunt

Last-but-not-least zijn de eco speelhuisjes. Deze huisjes zijn net zo mooi als de anderen, maar hebben iets extra’s. Niet voor jou, maar voor de natuur. Voor iedere plaat hout die wordt gebruikt voor dit huisje wordt er een nieuwe boom geplant. Daarmee geef je niet alleen een kind iets moois, maar ook de natuur. Als dat geen feel good is!

kinderspeelhuisje voor binnen Sassefras Meisjes Speelgoed
Speelhuisje Eco

Speelhuisje monteren zonder gereedschap

Bij deze speelhuisjes ontvang je geen dik boek vol bouwinstructies. Dat is namelijk niet nodig. Er komt geen schroef aan te pas en iedereen kan het. Zelfs met twee linkerhanden! De zes panelen worden namelijk heel eenvoudig in elkaar geklikt. Dat maakt ze qua constructie erg sterk en zorgt er tegelijkertijd voor dat het in- en uit elkaar halen echt een fluitje van een cent is. Handig wanneer je hem graag zo snel mogelijk wilt neerzetten, maar ook wanneer hij even plaats moet maken voor iets anders.

Wanneer de kindjes er even niet meer mee spelen, je gaat verhuizen of omdat er even geen ruimte meer voor is, haal je hem dus net zo makkelijk uit elkaar. Maar ook het opbergen vergt weinig ruimte. Zo wordt het ook geen sta in de weg.

houten speelhuisje klokgevel Sassefras
Tiny house

Duurzaam mooi speelgoed

Dat duurzaam speelgoed supermooi kan zijn bewijst Woodenplay hiermee. De huisjes passen qua kleur perfect in de woonstijlen van nu. Om nog even door te gaan op het duurzame van dit speelgoed, deze huisjes worden in Nederland ontworpen en gefabriceerd. En ze voldoen uiteraard aan de hoogste kwaliteitsnormen en milieu eisen. Welk huisje vind jij nu de allerleukste van de vier? Ga je voor de geweldige geveltjes, de mooie basic of de Eco variant?

houten speelhuisjes Woonlief Sassefras
Eindeloos spelen

Volg je ons ook al op Facebook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.