Houten speeltafel met stoeltjes voor de kids

speeltafel

Nu de kinderen meer dan ooit thuis zijn is het fijn om een eigen plekje voor hun te creëren. Want het lijkt ontzettend gezellig om met zijn allen aan de eettafel te werken en te knutselen. Totdat het tijd wordt om te lunchen of het avondeten. Dan moeten alle knutsels of speelgoed opeens van de tafel. Niet handig, want de kleintjes willen straks weer verder met hun spel of tekeningen. Superfijn is het als ze dan een eigen plekje hebben, zoals een houten speeltafel met stoeltjes.

houten speeltafel en stoel sfeerfoto Sassefras
Speeltafel Join Me met stoel

Houten speeltafel met stoeltjes als perfecte speelplek

Wannneer de kleintjes een eigen plekje hebben om te spelen, te kleuren of te knutselen heb jij als ouders niet alleen de eettafel voor jezelf. Het speelgoed of de knutsels kunnen gewoon blijven liggen wanneer er gegeten moet worden of wanneer je het huis weer even netjes wilt hebben. Superfijn voor jou als ouder, maar ook heerlijk voor de kindjes. Die kunnen zo weer verder met hun spel en hoeven het niet steeds op te ruimen.

Bovendien zijn de houten speeltafel en de stoeltjes een lust voor het oog. Prachtig bewerkt en een design om echt blij van te worden. Kukuu heeft een neus voor ontwerp waar het kindermeubeltjes betreft. Zo heeft het tafeltje Join Me een plek om een toolbox aan vast te maken. Daarin kun je al je stiften, potloden, lijm of auto’s kwijt en staat het zomaar heel opgeruimd. Bovendien heb je het ook zo weer bij de hand als je wilt gaan tekenen.

speeltafel met stoel
Bird en Berry tafel en stoel

Bird and Berry met een eigen stationery bakje

Het tafeltje Bird and Berry is er ook eentje om onmiddellijk verliefd op te worden. Deze heeft een geïntegreerd bakje waar je al je tekenbenodigdheden in kunt leggen. Maar natuurlijk ook je andere kleine schatten waar je graag mee speelt. Het klepje van het bakje is voorzien van een bessentakje. Een echte blikvanger in de woon-, speel- en slaapkamer.

Het tafeltje is organisch van vorm, dan stoot niemand zich aan scherpe punten. En ook aan het milieu en daarmee de toekomst van jouw kindje wordt gedacht. Deze meubeltjes worden namelijk gemaakt van hoogwaardige ecologische en duurzame producten. Zo haal je ook met een goed gevoel een houten speeltafel met stoeltjes in huis.

KUKUU speeltafel met opbergbak in actie Sassefras
De toolbox voor de Join Me tafel

Een eigen plekje om jarenlang aan te knutselen

Een eigen speeltafel met stoeltjes daar heb je jarenlang plezier van. Ze zijn te gebruiken vanaf 1 tot een jaar of 8. Kijk daar bij eens naar beide tafeltjes. Er is altijd een plek om lekker te gaan tekenen en kleuren, of lekker iets te eten en drinken met broertjes/zusjes of vriendjes/vriendinnetjes. Ook kun je hier samen een spelletje doen. Weet ook dat alles heel degelijk gemaakt is. Het is stabiel zodat de kinderen bijvoorbeeld niet snel samen met de stoel vallen. Zelfs als ze er op gaan klimmen. Dus ook aan de veiligheid is gedacht.

De constructie van deze kindermeubeltjes zijn lekker stevig en de oppervlakten worden behandeld met OSMO was. Dat is een water gedragen en uiteraard niet giftige afwerking, zodat het geen kwaad kan voor jouw kindje en ook niet voor het milieu. Ook het berkenhout komt uit Europa, zo wordt aan alle kanten gedacht aan het milieu en de uitstoot. Hiermee haal je dus echt iets heel fijns in huis.

KUKUU stoeltje Sassefras
Kukuu stoeltje

Generaties lang een lust voor het oog

En wat ze zelf zeggen bij Kukuu is dat het niet alleen jaren meegaat, maar zelfs generaties. En dat geloven wij zeker ook, want zulk mooi design blijft altijd een lust voor het oog. Deze kindermeubels worden gemaakt in Europa en zijn in overeenstemming met EN-veiligheidsnormen. Welke speeltafel vind jij nu de allermooiste?

speeltafel
Bird and Berry speeltafel met stoeltjes

Volg je ons ook al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 342 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.