Houten stapelfiguren met een eigen karakter

stapelfiguurtjes Bruno en Miesje blog Sassefras

Wie kent ze niet, de houten stapelfiguren met ieder hun eigen karakteristieke uitstraling? Maak kennis met Bruno de beer, Ella de eend, Kareltje de kat, Kiki het konijn en Miesje de muis. Stuk voor stuk handgemaakt en daarom uniek.

alle soorten staplefiguurtjes blog Sassefras
Alle soorten stapelfiguurtjes

Houten stapelfiguren prachtig en duurzaam speelgoed

Met deze stapelfiguren blijf je spelen. Haal de schijfjes eraf en probeer ze weer in de juiste volgorde terug te plaatsen. Dat stimuleert niet alleen het ruimtelijk inzicht, ook de oog-hand coördinatie wordt hiermee gestimuleerd. Lekker puzzelen en er steeds beter in worden. En als kers op de taart past er een schattig dierenhoofdje bovenop.

Deze snoezige kopjes zijn met de hand geschilderd en daardoor stuk voor stuk uniek. Kijk maar eens naar hun grappige kopjes, ze hebben stuk voor stuk hun eigen uitstraling. De ene schattig en de ander ondeugend.

stapeldiertjes in mandje homepagina Sassefras
Handgeschilderde gezichtjes

Handgemaakt van onbehandeld hout

Het beukenhout wat gebruikt wordt voor deze schattige stapelfiguurtjes komt uit Europa, waar ze overigens ook gemaakt worden, met de hand. Het beukenhout is onbehandeld en daarna glad gepolijst zodat er een eerlijk en prachtig stuk speelgoed ontstaat waar je jarenlang plezier van gaat hebben.

Ook het schoonmaken van dit houten speelgoed is simpel. Een vochtig en een droog doekje maken het favoriete speeltje van jouw kleine meisje snel weer schoon.

Sassefras stapelfiguurtjes
Na het spelen makkelijk schoon te maken

Decoratief en goed voor urenlang speelplezier

De stapelfiguren zijn stuk voor stuk oogstrelend mooi om te zien. Niet te groot, waardoor ze lekker handzaam blijven voor de kleine handjes. Wanneer jouw meisje er niet mee speelt zorgen Bruno, Ella, Kareltje, Kiki en Miesje ervoor dat ze een blikvanger zijn op de baby- of kinderkamer. Welk stapeldiertje vind jij de allerleukste?

Wist je dat deze stapelfiguurtjes ook ontzettend leuk te combineren zijn met de trekfiguren van hout? Zo vind je daar ook een eendje, een perfecte match lijkt ons voor diegene die bewust kiezen voor een duurzaam stuk speelgoed.

stapelfiguurtjes ella en miesje blog Sassefras
Stapelfiguurtjes Miesje en Ella

Volg jij ons al op Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.