Houten telraam de ondersteuning bij tellen

Een houten telraam, wie kent het niet? Al decennia lang is dit leerzame speelgoed een must have in ieder huis met kinderen. De vrolijke houten kralen zorgen ervoor dat het leren tellen makkelijker wordt. En wanneer ze rekenles krijgen is dit een mooie ondersteuning bij de sommen tot twintig.

houten telraam handgemaakt Sassefras

Leren tellen met een houten telraam

Een telraam is een fijn middel om te leren tellen voor kinderen. De vier rijen met vijf kralen zorgen ervoor dat ze niet alleen tot twintig kan leren tellen, het is ook heel geschikt om kleine sommetjes op te maken wanneer ze in groep drie zitten. Wanneer de kindjes nog wat kleiner zijn kun je ze de kleurtjes leren van de kralen en het is leuk voor ze om te schuiven met de kralen. Daarbij staat het ook erg decoratief op de kinderkamer of in de speelkamer.

houten telraam met pastelkleurige kralen Sassefras

Handgemaakte houten telraam

Dit telraam van Ciao Bambino wordt met de hand gemaakt van berkenhout. Stuk voor stuk worden ze met de hand gesneden, geschuurd en geverfd, wat ze een uniek uiterlijk geeft. De mooie lichte uitstraling zorgt voor een eigentijdse look. De houten kralen zijn geverfd met een milieuvriendelijke en kindvriendelijke verf, zodat je kind er zorgeloos mee kan spelen.

telraam van hout Sassefras

Het genot van houten speelgoed

Houten speelgoed is duurzaam, veel beter voor het milieu en blijft langer mooi dan plastic. Bovendien behoudt het zijn charme en gaat het niet alleen heel wat broertjes, zusjes, nichtjes en neefjes mee, het kan zelfs door naar een volgende generatie. Hoe leuk is het als de kinderen van je kinderen hier ook weer mee leren tellen.

houten telraam Sassefras.nl

Een duurzaam kraamcadeau

Wanneer je dochter, zus of vriendin verteld heeft dat ze in blijde verwachting is, is een houten telraam een bijzonder mooi kraamcadeau. Daar hebben ze lang plezier van. Eerst als blikvanger op de kinderkamer en later om mee te spelen en te leren. Ken jij al iemand in je omgeving die het houten telraam als kraamcadeau zou waarderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NIEUWS UPDATE

Lieve klant,

Jij bent natuurlijk heel nieuwsgierig naar hoe het nu gaat qua een bestelling plaatsen en het corona virus.

Ik verstuur nog steeds pakketjes naar NL en BE. Het kan nu wel voorkomen dat pakketjes langer onderweg zijn. LET WEL OP; pakketjes worden in BE alleen nog bij huisadressen bezorgd en niet meer bij bedrijven of afhaalpunten.

Om het bestellen in deze periode wat leuker en feestelijker te maken, worden er tijdelijk geen verzendkosten in rekening gebracht voor bestellingen in NL. Voor BE geldt tijdelijk gratis verzending vanaf €50.

Alle producten (die een handzaam formaat hebben) die ikzelf verstuur, worden gratis als een leuk cadeautje ingepakt. Zo heb je thuis een klein feestje tijdens het uitpakken.

Liefs Saskia

#staysafe

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 149 reviews.