IJscowagen en ijsmachine van hout

Wat is altijd lekker en geeft onmiddellijk een zomers gevoel? IJsjes! Kinderen zijn er dol op. Hoe leuk is het dan wanneer ze deze zelf kunnen maken? Met de ijsmachine en de ijscowagen van hout kunnen ze urenlang spelen en maken ze zelf de allerlekkerste ijsjes.

IJsmachine en ijscowagen

Houten speelgoed is ontzettend duurzaam, gaat decennialang mee en is ook nog eens ontzettend leuk om mee te spelen. Voor alle kleine keukenprinsessen en ijsjesfans hebben we nu iets heel ergs leuks toegevoegd aan het assortiment. De ijsmachine en de ijscowagen van hout. Met deze twee toffe musthaves creëer je per direct zomer in huis.

Maak je eigen ijsjes

Zin in een hoorntje gevuld met heerlijk zelfgemaakt aardbeienijs? Of liever een bolletje chocoladeijs? Met deze ijsmachine maakt jouw kleine meisje haar eigen ijsje. En dat wordt heerlijk spelen en heel vaak smullen. Met deze ijsmachine maak kun je je eigen ijshoorntjes vullen met een bolletje ijs.

Je activeert de ijsmachine door het bijgeleverde pasje, wanneer de ijsmachine is geactiveerd plaats je een hoorntje in de houder en doet het bolletje ijs er aan de zijkant in. Trek dan aan de hendel en het hoorntje wordt gevuld met een bolletje ijs. Dat wordt smullen!

Je eigen ijscowagen

Een eigen ijscowagen van hout, dat is de droom van bijna ieder meisje. Iedere keer een ander ijsje proeven, maar ook de verkoop van deze zomerse heerlijkheden. Misschien hebben jullie wel zo’n toffe ijscowagen in de buurt die met mooi weer door de straten rijdt om de lekkerste ijsjes te verkopen. Dat blije gevoel krijg je ook bij deze houten ijscowagen. Een echt ijskarretje gevuld met de lekkerste ijsjes.

Het witte karretje heeft handvaten en wieltjes waardoor er echt mee gereden kan worden. Op de kar vind je maar liefst 16 overheerlijke ijsjes. Van het lekkerste waterijsje tot romige kleine kunstwerkjes en heerlijk schepijs. Die schepijsjes kun je zelf op het hoorntje doen, ze blijven daarna goed vastzitten door de magneetjes.

Houten winkeltjes of keukentje voor de ijsjes

Deze twee zijn stuk voor stuk erg leuk apart, maar doen het ook enorm leuk in een winkeltje of keukentje van hout. Je kunt het zo veel uitbreiden als jij leuk vindt. Bij Sassefrasmeisjesspeelgoed hebben we een mooi en uitgebreid assortiment houten speelgoed voor de meisjes.

2 reacties op “IJscowagen en ijsmachine van hout

    • Saskia van Sassefras zegt:

      Die ijsjes producten zijn super leuk hè. Helemaal leuk voor als het weer wat mooier is. Kunnen ze de hele dag door “ijsjes” maken en eten hahaha. Hier zitten de kids namelijk de hele dag om ijsjes te vragen. Hebben ze er 1 op dan willen ze er gelijk nog 1 hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.