Ik ben er enorm trots op dat na al mijn harde werk Sassefras is opgemerkt door een aantal leuke tijdschriften en blogs. Als kleine ondernemer is het natuurlijk erg leuk als anderen je opmerken en je producten dan ook nog eens zó leuk vinden dat ze in een tijdschrift gepubliceerd worden of dat er over geschreven wordt in een blog. En laten we eerlijk wezen het is natuurlijk ook wel een kick om producten van mijn eigen webshop terug te zien bij anderen in een tijdschrift of blog.

Hieronder zie je dan ook een aantal producten uit de webshop die online of offline hebben gestraald.

blog ellmini april 2020 Sassefras

Ellmini, april 2020

Je leest hier eeen review van het We Rock balansbord met getrapte rand. Lòren was dol enthousiast tijdens het uitpakken en dat is ze ook gebleven. Ze klimt er op, ze glijdt er van af, kruipt eronder door, en laat er van alles af glijden. Met de bolle kant naar beneden was in het begin nog wat spannend, maar ook dat is uiteindelijk goed gekomen.

 

Balansbord met getrapte rand
blog april 2020 Dutch Gigil Sassefras

Dutch Gigil, april 2020

Lotte en Bibi van het Dutch Gigil blog zijn ook gestuit op Sassefras. Door een leuk, kort interview met Bibi over Sassefras en het gezicht hierachter, heeft Bibi besloten om daar een leuk blog over te schrijven. Dus wil je meer achtergrond informatie over Sassefras en het gezicht achter Sassefras dan is dit een leuk blog om te lezen.

Knuffels
in de media kinderfavorites februari 2020 Sassefras

Kinderfavorites, februari 2020

Shoppen voor een meisje is soms net wat leuker dan voor een jongen schrijft Judith van Kinderfavorites. Het is toch te leuk om ein-de-lijk alle items te kunnen kopen waar je zelf als klein meisje van droomde? Bij Sassefras vind je allerlei leuke producten voor meisjes en stiekem ook wel voor jongetjes. En aangezien niet alleen Olivia fan is van Sassefras maar stiekem wij (en haar vriendjes) ook, vertellen we je graag meer over deze leuke webshop.

Ballenbak
in de media bij puur van geluk jan 2020 Sassefras

Puur van Geluk, januari 2020

Puur van Geluk schrijft over het belang van spelen en de rol van leuk speelgoed. Wat doet speelgoed met je kindje en waar let jij op met het kopen van speelgoed. Speelgoed waar je je interieur mee opfleurt, waar je het liefst stiekem zelf mee speelt en waar je meisje helemaal blij van wordt! Bij Sassefras vind je het leukste en schattigste speelgoed voor meisjes. 

Aurelie Poezenpop
in de media bij kinderfavorites dec 2019 Sassefras

Kinderfavorites, december 2019

Kinderfavorites heeft een blog geschreven over kerstcadeautjes en wat voor leuks je allemaal kunt shoppen als cadeautje bij Sassefras. Zo schrijven ze dat zij Sassefras al een tijdje volgen. En dat zij het er mee eens zijn dat Sassefras de ‘specialist in meisjesspeelgoed’ genoemd wordt. Je vindt bij Sassefras speelgoed, decoratie, kraamcadeau’s en veel meer. Een geweldige webshop voor een cadeautje! 

Balansbord met vingerbescherming
in de media bij girlslabel nov 2019 Sassefras

Girlslabel, november 2019

Bij Girlslabel is een algemeen blog over Sassefras te lezen. Wie is het gezicht achter Sassefras en waar bestaat het assortiment uit. Sassefras wordt beschreven als “Een webshop met meisjes cadeautjes waar je echt even moet kijken”.

Houten Speelgoed
in de media bij kindermusthaves juni 2019 Sassefras

Kindermusthaves, juni 2019

In weer een ander super leuk blog van Kindermusthaves wordt de tipi van Sassefras getipt. Een tipi kan je namelijk heel makkelijk overal in huis neer zetten en is in de zomer ook heel leuk voor buiten. Een heerlijk speelplekje waar jouw kindje met haar vriendjes en vriendinnetjes in kan spelen! TIP: maak de tipi tent nóg leuker door hem te versieren met bijvoorbeeld lichtjes of slingers.

Tipi verkrijgbaar in meerdere kleuren
in de media bij kindermusthaves Sassefras

Kindermusthaves, mei 2019

In een super leuk blog van Kindermusthaves wordt Sassefras getipt als leukste online speelgoedwinkel! Speelgoed is namelijk niet alleen voor de fun, maar ook cruciaal voor de algemene ontwikkeling van jouw kindje. Speelgoed neemt jouw kindje mee op een ontdekkingsreis. Speelgoed leert je kindje nieuwe dingen en speelgoed zet kinderen aan tot actie en creativiteit. 

Speelhuisje met trapgevel
Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Kek Mama nummer maart 2019

Kek Mama, maart 2019

Dit leuke speelhuisje zet je eenvoudig in elkaar zonder één enkele schroef te gebruiken. Daardoor zet je het huisje dus gemakkelijk in elkaar en haal je hem net zo gemakkelijk weer uit elkaar. Style het huisje af met lekkere zachte kussens, een lampje, wat slingers en tadaa je meisje heeft een heerlijk eigen plekje om te spelen.

Speelhuisje met klokgevel
Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Linda nummer 175, februari 2019

Linda, februari 2019

Waar heb je zin in, cappuccino, espresso, latte macchiato of een gewoon kopje koffie? Met dit mooie pastel koffiezetapparaat kan jouw meisje de lekkerste kopjes koffie zetten. En door de mooie kleurtjes staat het ook nog eens leuk in je woonkamer.

Volgens mij vindt elk meisje het wel leuk om mama mee te helpen met het eten te maken. Om toch zelf ongestoord eten te kunnen maken is het een leuk idee om je meisje haar eigen pannenset te geven. Zo kan jij rustig eten maken, terwijl zij haar eigen lekkere maaltje maakt.

 

Pastel koffiezetapparaat Houten pannenset
Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Kek Mama nummer januari 2019

Kek Mama, januari 2019

Deze prachtige eenhoorn pop is gemaakt van de beste kwaliteit linnen. Ze heeft een mooie roze tule rok en haar lijfje is versiert met kleine bloemetjes. Ze is een lief vriendinnetje waar je uren mee kan spelen en knuffelen. Daarom is ze een perfect en leuk (verjaardags)cadeautje.

Yvette eenhoorn knuffelpop