Ik ben er enorm trots op dat na al mijn harde werk Sassefras eindelijk is opgemerkt door een aantal leuke tijdschriften. Als kleine ondernemer is het natuurlijk erg leuk als anderen je opmerken en je producten dan ook nog eens zó leuk vinden dat ze in een tijdschrift gepubliceerd worden. En laten we eerlijk wezen het is natuurlijk ook wel een kick om producten van mijn eigen webshop terug te zien in een tijdschrift.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van producten uit de webshop die in een tijdschrift hebben gestraald.

Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Kek Mama nummer januari 2019

Kek Mama, januari 2019

Deze prachtige eenhoorn pop is gemaakt van de beste kwaliteit linnen. Ze heeft een mooie roze tule rok en haar lijfje is versiert met kleine bloemetjes. Ze is een lief vriendinnetje waar je uren mee kan spelen en knuffelen. Daarom is ze een perfect en leuk (verjaardags)cadeautje.

Yvette eenhoorn knuffelpop
Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Linda nummer 175, februari 2019

Linda, februari 2019

Waar heb je zin in, cappuccino, espresso, latte macchiato of een gewoon kopje koffie? Met dit mooie pastel koffiezetapparaat kan jouw meisje de lekkerste kopjes koffie zetten. En door de mooie kleurtjes staat het ook nog eens leuk in je woonkamer.

Volgens mij vindt elk meisje het wel leuk om mama mee te helpen met het eten te maken. Om toch zelf ongestoord eten te kunnen maken is het een leuk idee om je meisje haar eigen pannenset te geven. Zo kan jij rustig eten maken, terwijl zij haar eigen lekkere maaltje maakt.

 

Pastel koffiezetapparaat Houten pannenset
Sassefras Meisjes Speelgoed in de media, Kek Mama nummer maart 2019

Kek Mama, maart 2019

Dit leuke speelhuisje zet je eenvoudig in elkaar zonder één enkele schroef te gebruiken. Daardoor zet je het huisje dus gemakkelijk in elkaar en haal je hem net zo gemakkelijk weer uit elkaar. Style het huisje af met lekkere zachte kussens, een lampje, wat slingers en tadaa je meisje heeft een heerlijk eigen plekje om te spelen.

Speelhuisje met klokgevel