Kindertafel met stoeltjes van KUKUU, hip én duurzaam

Heel soms zou je zelf nog kind willen zijn, helemaal bij het zien van de prachtige kindertafel met stoeltjes van het Letse kinderlabel KUKUU. Deze oogstrelende mooie kindermeubels zien er niet alleen tot in detail beeldschoon uit, ze zijn ook gemaakt van duurzaam hout. KUKUU geeft duurzaam een extra hippe touch.

kukuu toolbox met kindertafel met stoeltje Sassefras
KUKUU kindertafel mt toolbox en stoeltje

Kindertafel met stoeltjes Join me

Wanneer je op zoek bent naar een speeltafeltje of kinderbureau voor jouw kleine oogappel, dan mag je de kindertafel met opbergruimte niet missen. Hier is over nagedacht. Over het design, het gebruik van materialen en de afwerkingen, tot in detail.

Laat ik je meenemen naar het kindertafeltje Join me, maar wees gewaarschuwd, je kan zomaar verliefd worden. Het tafeltje is organisch van vorm. dat geeft de mogelijkheid om nog eens stoeltje te plaatsen aan de andere kant. Zodat ook een broertje, zusje of vriendinnetje aan kan schuiven.

kukuu toolbox met kindje Sassefras
toolbox Join Me van Kukuu

Opgeruimd staat netjes met de handige toolbox

Uniek en super handig is de toolbox die je met een pin vast kunt zetten aan het tafeltje. Hierin kun je een rol tekenpapier kwijt, maar ook al je knutselspullen. Zo rolt het niet van de tafel en is het ook zomaar weer opgeruimd. En zo handig als je hem monteert kun je hem er ook zo weer afhalen wanneer er nog een plekje nodig is voor een ander kindje.

Stijlvol, hip en zeer comfortabel

Dan het Join me kinderstoeltje. Een feestje om naar te kijken in een Scandinavisch design en geschikt voor kinderen van 2 tot 8 jaar. De KUKUU kinderstoel wordt gemaakt van hoogwaardige ecologische en duurzame materialen waardoor deze heel wat jaren en generaties mee kan. Door de goede balans tussen functionaliteit en esthetiek is deze design kinderstoel geliefd bij zowel kinderen als hun ouders.

KUKUU stoeltje met staand kindje Sassefras
Bird and Berry kindertafeltje met stoeltje

Bird and Berry te schattig en stevig voor de kleintjes

Voor de kleintjes van 1,5 en 3 is er een uber schattige collectie met de naam Bird and Berry. Ook deze kindertafel met stoeltjes is er een om verliefd op te worden. Dit is een kindertafel met opbergruimte. Het ingebouwde bakje voor stationery is handig voor alle potloden, stiften, pennen en stempeltjes. Een kleurboek of een vel papier en ze kunnen heerlijk gaan tekenen. Maar natuurlijk ook een spelletje doen of thee drinken.

De kindertafel met opbergruimte is beeldig, asymmetrisch en kijk eens naar het dekseltje. Daarop staan bessentakjes. Die je dan ook weer terug vindt op de rugleuning van het stoeltje.

KUKUU stoeltje Sassefras
stoeltje Bird and Berry

Het stoeltje is van alle markten thuis

Het stoeltje is sterk, stevig en robuust. Zo kunnen de kleintjes er zelf helemaal alleen op klimmen zonder dat het omvalt. Of wat dacht je van de eerste stapjes, ook dat gaat makkelijk met dit stoeltje. Daarna kun je er heerlijk op zitten en lekker spelen aan je eigen speeltafel, alleen of met vriendjes. Of gezellig puzzelen met mama of papa. Daar is echt over nagedacht.

Dit KUKUU kindertafel met stoeltjes van bird and berry is verkrijgbaar in drie kleuren. Milkmilk is zoals je al zal verwachten helemaal wit. Milk is een combinatie van naturelkleurig hout met wit en cocoa is een match van hout met een taupe/bruine kleur.

Bird and Berry kindertafel en stoeltjes

Ecologisch en duurzame materialen

De kindermeubels worden gemaakt van berken, berkenmultiplex en mdf. De oppervlakten zijn behandeld met een niet giftige watergedragen afwerking. Dat is niet alleen goed voor kind en milieu, het is ook supermakkelijk om schoon te maken. All you need is een vochtig en een droog doekje en klaar ben je.

De bird and berry collectie is geschikt voor kindjes van 1 tot 6 jaar en de Join me collectie is er voor de kinderen van 2 tot 8 jaar oud. En doordat het design prachtig is gaat het generaties lang mee. Welke kindertafel en stoeltjes vind jij de allerleukste?

kukuu kindertafel en stoel en toolbox Sassefras

Laat je nog meer inspireren op Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.