Kindertafel met stoeltjes een hippe kinderspeelplek

Een kindertafel met stoeltjes, opeens kunnen de kleintje er enorm aan toe zijn. Een eigen plekje om lekker te kleuren, tekenen, knutselen of te spelen. Samen, met een vriendje of vriendinnetjes of broertjes en zusjes. Een gezellig plekje waar je lekker kunt spelen zonder het voor iedere maaltijd op te ruimen. En dat zoveel functionaliteit ook beeldschoon is laten we je hieronder zien.

kindertafel met krukjes Woonlief
Woonlief kindertafel met krukjes

Kindertafel met stoeltjes welke gaat het worden

Nu je besloten hebt dat het tijd is voor een eigen speelplekje in de vorm van een kindertafel met krukjes of stoeltjes wordt het tijd om te gaan kijken hoe je dat vorm wilt gaan geven. Zijn er meerdere kinderen in huis die hier gebruik van gaan maken of het is het er eentje?

Ook de leeftijd is belangrijk bij het uitzoeken van een speeltafel. Met name de hoogte en de stevigheid van de stoel is een punt voor de kleine kinderen die nog lekker klimmen en klauteren. Maar ook de plek waar het tafeltje straks gaat staan, hoeveel ruimte is er? Hoeveel stoeltjes of krukjes passen erom. Is dat de hoeveelheid die je in gedachten hebt?

Simplistisch en Scandinavisch design

Nu de Scandinavische woonstijl helemaal hip is, worden ook de kindermeubels er op aangepast. En hoe beeldschoon wordt het dan? Meer dan je ooit had gehoopt misschien. En die Scandinavische stijl hoeft dan ook al lang niet meer uit het noorden te komen. Ook uit ons eigen kikkerlandje en bijvoorbeeld uit Letland komen kindermeubels om bij weg te dromen. Kijk maar mee.

houten multiplex speeltafel wegen Sassefras Meisjes Speelgoed
Woonlief speeltafel met autobaan en speelgoedbak

Woonlief kindertafel en krukjes

Neem bijvoorbeeld Woonlief. Dit oer-Hollandse merk maakt speeltafels waar je direct blij van wordt. Meubels waar over nagedacht is. Zoals de speeltafels met krukjes. Deze zijn heel makkelijk in elkaar te zetten en hebben maar twee schroefjes. En die zijn er voor de veiligheid van de kinderhandjes. Dus eigenlijk kan iedereen dit. Hoera voor alle mensen met twee linkerhanden. Ook de bijgeleverde krukjes zijn in een handomdraai in elkaar gezet.

Deze kindermeubels worden gemaakt van een A kwaliteit berken multiplex. Dat ziet er niet alleen supermooi uit het is ook heel handig met een vochtig en droog doekje schoon te maken. Wat deze set extra speciaal maakt is het omkeerbare blad. Waarbij je kunt kiezen uit een autobaan en een strand en natuurlijk een naturel blad. Zo heb je keer op keer een nieuwe uitdaging aan het tafeltje.

En als je nu een lekkere grote tafel wilt dan heb je bij Woonlief alle keus. Deze tafels kies je namelijk in de afmeting van 120 of 165 cm lang. Daar passen heel wat kindjes aan. Standaard krijg je er twee krukjes bij, maar optioneel zijn er meer bij te bestellen. En waar wij nu ook zo blij van worden is de speelgoedbak die je heel handig aan de zijkant hangt en aan het einde van de dag alles zo in de bak schuift.

kukuu toolbox met kindertafel Sassefras
Kukuu Join me kindertafel met stoeltje en toolbox

Kukuu brengt moois uit Letland

Een kindertafel met stoeltje in de sierlijke en simplistische Scandinavische stijl, daarvoor moetje bij Kukuu zijn. Beeldschoon, stevig en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties.

Join me met extra toolbox

Join me van Kukuu is zo’n supertoffe set van speeltafel met stoeltje. En ook hier is weer nagedacht over de functionaliteit. Zo kunnen de kinderen hier heerlijk theedrinken, met de popjes spelen en tekenen. Het prachtige ontwerp zorgt voor veel verliefde blikken van ouders en kinderen. En wat dacht je van de extra toolbox? Hier passen makkelijk alle stiften, potloden, schaartjes en tekenpapier in. Of bijvoorbeeld de auto’s waar mee gespeeld is. Deze toolbox maak je heel gemakkelijk vast aan het tafeltje.

kindertafel met stoeltjes Kukuu bird and berry
Bird and Berry kindertafel met stoeltjes

Bird and Berry met oog voor detail

voor de kleine kindjes die nog graag klimmen en klauteren heeft Kukuu een robuuste versie. Deze ziet er niet alleen wat steviger uit, dat is hij ook. Klim maar op de stoel, hij zorgt ervoor dat jullie niet omvallen. Maar naast zijn stevigheid heeft deze set ook een allerliefst printje van een bessentakje en een geïntegreerde stationery bak.

Welke je ook kiest, met een eigen speeltafeltje en stoeltjes hebben de kinderen hun eigen speel en knutselplekje, heb jij alle ruimte op de eettafel en salontafel en hoeven alle knutsels niet steeds te worden opgeruimd.

KUKUU stoeltje Sassefras
Bird and Berry stoeltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.