Macramé regenboog – aaibare kinderkamerdecoratie

Nu het Coronavirus ons massaal aan huis kluistert richten we onze blik naar binnen. Want ons huis moet nu, meer dan ooit, voelen als een thuis. Helemaal voor de kinderen die zich thuis moeten vermaken. Hoe fijn is het dan om de baby- of kinderkamer een make-over te geven met aaibare en zachte kinderkamerdecoratie. Zoals bijvoorbeeld de macramé regenboog.

Macramé regenbooghanger
Macramé regenbooghanger

Macramé regenboog – de aaibare kinderkamerdecoratie

Het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven is even wennen voor iedereen. Kinderen krijgen online les en moeten zich thuis vermaken. Wanneer het gehele gezin thuis blijft is dat even wennen. Het is wat drukker in huis. En dan hebben ze ook behoefte om zich even terug te trekken op hun eigen kamertje. Lekker een boekje lezen of om gezellig te spelen.

Een gezellige kinderkamer is daarom nu nog belangrijker. En superleuk om samen met je kind te creëren. De harde vormen eruit of verzachten met aaibare kinderkamerdecoratie. Dat geeft een warme en veilige touch. De prachtige macramé regenboog van Cotton Design is daarvoor een goed idee.

macramé regenboog hanger
Regenboog Big Chunky

Een regenboog in verschillende kleurencombinaties

Cotton Design maakt deze hippe regenboog decoraties met de hand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties met namen van verschillende steden. Zo kun je kiezen uit Amsterdam, Barcelona, Londen, Marrakech, Montreal of Rio de Janeiro. Ze worden gemaakt van 100% gerecycled biologisch katoen. Wat ook fijn is voor onze aardbol. En je kunt kiezen uit de Classic, de Coudy XL of de Big Chunky. Aan deze macramé regenboogjes zit een lusje bevestigd zodat je hem makkelijk op kunt hangen.

macramé regenboog garland
Regenboog garland Cotton Design

Trek het macramé regenboog thema door

Je maakt een themakamer door verschillende regenboogjes te gebruiken. Zo is er bijvoorbeeld de garland met regenbogen die je in dezelfde kleursamenstelling als regenboog Amsterdam kunt bestellen. En daarmee de kinderkamer een geheel eigen thema geven.

Wanneer je een babykamer gaat inrichten, kun je dit thema nog verder doorvoeren. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een regenboog mobiel boven het wiegje of ledikantje te hangen. Superlief en heerlijk zacht. En wanneer je een kleur uit de regenboog laat terugkomen op de muur is jouw babykamer helemaal klaar.

macramé regenboog mobile
Rainbow mobile

Mix and match met Cotton Design

Cotton Design heeft nog meer mooie en aaibare kinderkamer decoratie. Neem bijvoorbeeld de veer of kies voor de pompoms. Oogstrelend mooi en fijn om onderling te mixen en te matchen. Zo maak je in een handomdraai een gezellige en veilige plek voor jouw kindjes. Een plek waar ze zich lekker voelen en graag verblijven. En deze hippe kinderkamerdecoratie is ook zeer geschikt als kraamcadeau.

Om het kamertje van jouw kleintje nog gezelliger te maken hoef je ook de deur niet uit. Lekker online bestellen en wachten tot de post het bij je thuis bezorgd. Blijf thuis en vooral blijf gezond.

pompom mobile
Pompom mobile

Kijk voor meer hippe sfeerbeelden eens op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 338 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.