Mini Winther poppen het Zweedse sprookje

blog wonderforest poppen

De poppen van Mini Winther zijn een sprookje om te zien. Oogstrelend mooi, uitgewerkt tot in detail en heerlijk zacht. De een is nog leuker dan de ander, of je nu kiest voor een van de dames konijn, kiest voor het katje Mia of gaat voor een van de muisjes. Ontmoet ze allemaal wij zijn benieuwd of jij kan kiezen tussen deze beauty’s.

handgemaakte katten knuffel Sassefras
Mini Winther kat Mia

Mini Winther poppen om verliefd op te worden

Misschien had de titel wel een waarschuwing moeten bevatten met lees deze blog niet, de kans dat je op slag verliefd wordt is te groot. Maar ach, hoe fijn is het om plotsklaps verliefd te zijn. Het geeft je kriebels in je buik en een fantastisch gevoel. Niks mis mee toch? Lange leve de verliefdheid! Dus daarom geen waarschuwing maar een kennismaking met de dames van Mini Winther.

De dames konijn van Mini Winther

De bunny ladies van dit te lieve Zweedse merk heten Dolly en Mauve. Dolly kennen we al, net als Eva muis, uit de collectie van Mini Winther (Voorheen Wonderforest). We starten met Dolly en Mauve, deze knuffelpoppen zijn met de hand gemaakt – net als alle poppen van dit label – en beeldschoon tot in alle details. Kijk bijvoorbeeld eens naar de wangetjes van bijenwas, het geborduurde gezichtje en de kanten jurkjes en kijk die beentjes en de ballerina’s eens. Te zoet toch?

Mini Winther pop Sassefras
Mini Winther konijn Sterre

Kittige kat Mia

Dan is het kittige katje Mia aan de beurt in de voorstelronde. Wist je trouwens al dat alle poppen gemaakt zijn van linnen en de allermooiste kwaliteitsstoffen? Mia heeft een dubbellaags jurkje aan en is voorzien van een fake fur stola en een allerliefst haarbandje op haar hoofdje. Net als Mauve en Aurora heeft onze Mini Winter Mia een schoudertasje bij zich. En zoals een sierlijke en beetje glamour kat betaamt is dit een glittertasje in de vorm van een hartje.

handgemaakte muizen knuffel Sassefras
Muisje Eva

De mooie muizen meisjes van Mini Winther

Muizen, velen krijgen bij het woord alleen al de kriebels. Niet wanneer je Aurora en Eva ontmoet. Deze meisjes zijn zo mooi en zoet, die wil je beide wel in je armen en hart sluiten.

Eva is het meisje dat dol is op roze. Haar roze jurkje met een kanten laagje maakt haar heel elegant. Wist je trouwens dat je alle poppen kunt uit- en aankleden? Zo oefen je ook nog eens de motoriek en wanneer je meer Mini Winther poppen hebt kun je de kleertjes ook nog wisselen onderling.

En dan hebben we Aurora, het meisje in wit. En dat is niet het enige wat anders is dan de andere poppen. Aurora heeft een broekpak aan, met glitters. En draagt naast een fake fur bonten kraagje ook een allerliefst tasje in de vorm van een schelpje. Let the show begin!

Aurora knuffelpop

Unieke handgemaakte poppen uit Zweden

Zoals je hebt kunnen zien zijn de poppen van Mini Winther stuk voor stuk in staat om op slag verliefd op te worden. Ik geef het je te doen om er maar eentje uit te kiezen. Ze worden met de hand gemaakt wat iedere pop weer helemaal uniek maakt.

Wat je ook nog moet weten is dat al deze knuffels CE gecertificeerd zijn en dus aan alle eisen voor gezondheid, milieu en veiligheid voldoen. De knuffelpoppen zijn veilig verklaard voor alle meisjes (en jongetjes) vanaf 3 jaar. De poppenmeisjes zijn zo’n 32 cm lang en zijn daardoor fijn om mee te spelen en vast te houden voor de kleine kinderknuistjes. Oh, en niet heel onbelangrijk ze zijn heeeeerlijk zacht. Om eindeloos lang mee te knuffelen, te spelen en alle geheimen mee te delen. Kun jij kiezen? Welke wordt het?

Mini Winther knuffelpop
Mini Winther knuffelpoppen

Benieuwd naar nog meer beeldschone sfeerplaatjes van de meisjes van Mini Winther? Volg ons dan op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 342 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.