Actie speciaal voor leden van de club van Sassefras

meisje spelend met trekdier blog nieuwsbrief foto actie

Ben jij enthousiast over Sassefras? Dan is dit misschien iets voor jou.

Voor de webshop en social media kanalen gebruiken wij altijd graag mooie foto’s! Foto’s van leveranciers, maar ook foto’s van enthousiaste klanten.

Ben jij enthousiast over onze producten en maak jij leuke, lichte foto’s? Lijkt het je leuk om voor Sassefras producten te fotograferen in een mooie sfeer, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou. 

Wij zoeken namelijk 1x in de maand iemand uit die zich voor deze actie heeft aangemeld én lid is van de club van Sassefras (je staat dus ingeschreven voor de nieuwsbrief). 

Wat kun je nu precies winnen. Wanneer jij je hebt aangemeld (via de e-mail, zie hieronder) ontvang jij van ons een speciale kortingscode van 35% die alleen voor jou geldig is. Jij zoekt dan iets uit in de webshop, hoeveel producten dat mag jezelf weten. In ruil hiervoor verwachten wij van jou (voor in ieder geval een periode van 2 weken) dat je;

  • Actief bent op social media (dagelijks berichten plaatst en reageert bij anderen) 
  • 1 keer in de week een bericht plaatst met een foto van een product die je bij Sassefras hebt gekocht
  • Sassefras actief volgt op social media (berichten liked en reageert)
  • Lichte sfeerfoto’s maakt die scherp en duidelijk zijn
  • Tenminste 1 foto van het product (of producten) maakt in 3 totaal verschillende settings
  • Er geen probleem mee hebt dat wij jouw foto’s gebruiken in de webshop, social media en eventuele online en offline reclame zoals flyers 

Enkele voorbeelden van klanten foto’s

speelhuisje klokgevel brandrep blog
roze babygym homepagina Sassefras
we rock balansbord brandrep blog
meisje kijkt naar pop brandrep blog
brandrep blog speenkoord Sassefras
brandrep blog haarbandjes Sassefras

Heb jij interesse om mee te doen met deze actie?

Stuur dan een mailtje naar info@sassefras.nl met als onderwerp “nieuwsbrief foto actie”. In het bericht kun je jezelf even in het kort voorstellen. Vertel ook gelijk even onder welke naam wij jou vinden op social media. Vergeet niet om één voorbeeldfoto mee te sturen, omdat wij 1 winnaar kiezen uit alle deelnemende foto’s van die periode. 

Elke maand kiezen wij weer een nieuwe winnaar uit. Je mag zo vaak mee doen als jezelf wilt 😉 De actie start altijd de 1ste van de maand en eindigt dan uiteraard op de laatste dag van die maand. Wij kiezen na deze maand een winnaar en deze ontvangt dan van ons een e-mail. Wij maken de winnaar verder niet bekend. Hou dus je e-mail (en spam folder) goed in de gaten.

Heel veel succes! En heb je nog vragen, stel ze dan gerust hieronder, zodat andere mensen hier ook weer profijt van hebben en niet dezelfde vraag hoeven te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 295 reviews.
Open chat
1
hulp nodig?
Heb je ergens hulp bij nodig? Ik help je graag verder, groetjes Saskia.