Actie speciaal voor leden van de club van Sassefras

meisje spelend met trekdier blog nieuwsbrief foto actie
Verdien 75 spaarpunten door op dit blog te reageren met een relevante reactie (dit wordt gecontroleerd). Spaarpunten verzamelen is alleen mogelijk als je een account hebt bij Sassefras.

Ben jij enthousiast over Sassefras? Dan is dit misschien iets voor jou.

Voor de webshop en mijn social media kanalen gebruik ik altijd graag mooie foto’s! Foto’s van mijn leverancier, maar ook foto’s van mijn enthousiaste klanten.

Ben jij enthousiast over mijn producten en maak jij leuke, lichte, meisjesachtige foto’s? Lijkt het je leuk om voor Sassefras producten te fotograferen, dan ben ik misschien wel op zoek naar jou. 

Ik zoek namelijk 1x in de twee maanden iemand uit die zich voor deze actie heeft aangemeld én lid is van de club van Sassefras (je staat dus ingeschreven voor de nieuwsbrief). 

Wat kun je nu precies winnen. Wanneer jij je hebt aangemeld (via de e-mail, zie hieronder) ontvang jij van mij een speciale kortingscode van 35% die alleen voor jou geldig is. Jij zoekt dan iets uit in de webshop, hoeveel producten dat mag jezelf weten. In ruil hiervoor verwacht ik van jou (voor in ieder geval een periode van 1 maand) dat je;

  • Actief bent op social media (dagelijks berichten post en engerd bij anderen) 
  • Mij actief volgt op social media (berichten liked en reageert)
  • Sassefras actief promoot op social media (berichten delen, stories inzetten, noem maar op)
  • Lichte sfeerfoto’s maakt die scherp en duidelijk zijn
  • Tenminste 1 foto van het product (of producten) maakt in 3 totaal verschillende settings
  • Er geen probleem mee hebt dat ik jouw foto’s gebruik in de webshop, social media en eventuele online en offline reclame zoals flyers 

Enkele voorbeelden van klanten foto’s

brandrep blog babygym Sassefras
brandrep blog speenkoord Sassefras
brandrep blog pop Sassefras
brandrep blog zitzak Sassefras
brandrep blog haarbandjes Sassefras

Heb jij interesse om mee te doen met deze actie?

Stuur dan een mailtje naar info@sassefras.nl met als onderwerp “nieuwsbrief foto actie”. In het bericht kun je jezelf even in het kort voorstellen. Vertel ook gelijk even onder welke naam ik jou vind op social media. Vergeet niet om één foto mee te sturen, omdat ik 1 winnaar kies uit alle deelnemende foto’s van die periode. 

Elke 2 maanden kies ik weer een nieuwe winnaar uit. Je mag zo vaak mee doen als jezelf wilt 😉 De actie start altijd de 1ste van de maand en eindigt dan op de laatste dag van de maand erop. Ik kies na deze 2 maanden de winnaar uit en deze e-mail ik dan. Ik maak de winnaar verder niet bekend. Hou dus je e-mail (en spam folder) goed in de gaten.

Heel veel succes! En heb je nog vragen, stel ze dan gerust hieronder, zodat andere mensen hier ook weer profijt van hebben en niet dezelfde vraag hoeven te stellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 273 reviews.
Open chat
1
hulp nodig?
Heb je ergens hulp bij nodig? Ik help je graag verder. Groetjes Saskia.