Nordic Lemon het hippe biologische, duurzame merk voor kussens en knuffels

Wanneer je op zoek bent naar een allerliefst cadeautje voor een babyshower, een kraamborrel of gewoon zomaar voor je eigen lieve kleintje dan wil je wel het allerbeste en meest veilige, maar natuurlijk ook het allerleukste. Laat Nordic Lemon dat nu op een magnifieke wijze samen hebben gebracht. De allermooiste kussen en knuffels die gewoon echt veilig zijn voor de kleintjes en kijk eens hoe fantastisch mooi ze zijn….
gebreide knuffelkussen eikel vorm Sassefras
Nordic Lemon kussens en knuffels – biologisch en duurzaam

When live gives you Nordic Lemon

Wanneer je de knuffels en kussens ziet van Nordic Lemon gaat ook jouw hart vast een slag overslaan omdat ze zo ontzettend mooi zijn. Ze zijn naast biologisch ook ecologisch en duurzaam. Maar daarover later meer. De knuffels van dit nieuwe hippe merk bestaan onder andere uit Albert de giraf, Suzie de vliegende olifant, Oscar de koala, Billy het nijlpaard en Hettie de yeti. Stuk voor stuk zijn ze grappig, geweldig om te zien, soms een beetje ondeugend en altijd makkelijk hanteerbaar voor de kleine babyhandjes.

Nordic Lemon biologische baby knuffel giraffe met baby Sassefras
Nordic Lemon het perfecte kraamcadeau

Kinder sierkussens die het ook goed doen op de bank

Naast de te leuke en unieke knuffels heeft Nordic Lemon ook een aantal super leuke kussens. Knuffelkussens, want ze zijn maar wat zacht omdat ze gemaakt zijn van biologische katoen. Deze kindersierkussens zijn zo leuk dat ze niet alleen heel mooi staan in de babykamer of kinderkamer, maar zelfs in de woonkamer een echte blikvanger worden.

De kussens zijn heerlijk zacht zodat je er lekker tegen weg kunt dromen, door hun kleurgebruik zijn het echte eyecatchers en omdat ze zo zacht zijn lenen ze zich ook om geknuffeld te worden.

kussens van nordic lemon met kindjes Sassefras
Biologische kussens en knuffels

Bij de kussens vindt je onder andere de print met bergen, de smaak van de winter in de vorm van een pot honing en wat dacht je van de eikel? De eikel is niet alleen iets wat je terug ziet in de herfst, wist je dat hij ook geluk en voorspoed brengt? De Noren zien de eikel als gelukssymbool, het symbool voor voorspoed, jeugdigheid, macht en geluk. Als dat geen bijzonder (kraam)cadeautje is.

gebreide knuffelkussens eikelvorm met meisjes Sassefras
De eikel is een gelukssymbool in Noorwegen

Laat het knuffelen maar beginnen

Zowel de knuffels als de kussens hebben prachtige kleurencombinaties die keer op keer aanspreken en aanzetten tot spelen. Of natuurlijk om heerlijk mee te knuffelen. Een knuffel is belangrijk voor een kleintje. Het geeft een stukje veiligheid, biedt soms troost en is er altijd om mee te spelen. Het fijne aan deze knuffels is dat ze vaak makkelijk te pakken zijn voor de kleine knuistjes zodat de kindjes vanaf drie maanden er al heerlijk mee kunnen spelen en ontdekken. Van het voelen van de structuur en de zachtheid en kijken naar de kleuren tot het echte spelen kan beginnen.

ecologische knuffel yeti met meisje Sassefras
Knuffels van biologische katoen en een vulling van maisvezels

Veilig voor kinderen en de natuur

We hadden het er in het begin al over, veiligheid. Wanneer je iets aanschaft voor een baby of kind wil je uiteraard dat het veilig is. Aangezien de kleintjes regelmatig hun wereld ontdekken via de mond is het noodzaak om te kijken naar de materialen. Daar heeft Nordic Lemon een bijzonder goede zet gedaan. Alle garens zijn GOTS gecertificeerd en biologisch, van de productie tot het eindresultaat. Dus vrij van giftige stoffen.

Dan de vulling, ook die is opmerkelijk veilig. Alles is namelijk gevuld met maisvezel. Dit is niet alleen een heel mooi product om mee te werken het is ook veilig voor kinderen. Maisvezel heeft het voordeel hypoallergeen en antibacterieel te zijn. Zo kunnen de kleintjes zich eindeloos ontwikkelen, het is allemaal even veilig. En wanneer de knuffels wel een wasbeurt kunnen gebruiken kunnen ze gewoon mee de wasmachine in op een temperatuur van 40 graden.

Nordic Lemon biologische baby knuffel giraffe gedisplayd Sassefras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.