De missie van Sassefras

Sassefras biedt educatief en kwalitatief, mooi degelijk speelgoed aan. Speelgoed gemaakt van hout, ecologische en natuurlijke materialen. Om samen met je kind(eren) te spelen, want die kleintjes worden zo snel groot. Spelen met je kind(eren) is even écht tijd en aandacht voor elkaar, want jouw gezin en familie daar draait het toch om in het leven? Sassefras verkoopt trouwens niet alleen speelgoed, maar ook kinderkamer accessoires. Denk hierbij aan hemeltjes en mobiles, maar ook bv een handige inklapbare commode die je ook nog eens kunt gebruiken als bureau. 

missie sassafras
sassafras ontstaan

Het ontstaan van Sassefras

Sassefras is ontstaan vanuit mijn eigen plezier in het spelen met mijn kinderen (die inmiddels alweer een stuk ouder zijn en helaas andere prioriteiten hebben dan tijd doorbrengen met mama). Er was voor mij niks leukers dan samen met mijn kinderen te ravotten en de wereld te ontdekken toen ze nog klein waren. Daarnaast vind ik het ook fascinerend om te zien dat kindjes zo enorm van elkaar kunnen verschillen, qua karakter en qua spelen. Want wie zegt dat een jongetje niet met poppen mag knuffelen of dat een meisje niet een geweldige autobaan kan maken.

Sassefras is uniek

Omdat ik zelf ontzettend fan ben van houten speelgoed en kleine merken besloot ik om dit te combineren om zo een uniek assortiment aan te bieden. Juist houten producten, omdat dit lekker duurzaam is en ook nog eens de fantasie van kinderen prikkelt. Ik ben dan ook altijd op zoek naar andere kleine ondernemers die speelgoed maken van duurzaam hout, ecologische en/of andere natuurlijke materialen. Zo heeft Sassefras een prachtig assortiment met speelgoed waar veilig mee gespeeld kan worden en kinderkamer accessoires die een kamertje écht af maken. 
 
uniek sassefras

Ik had wat vragen over het product voor de bestelling. Kreeg snel antwoord en kon daardoor makkelijk een keuze maken. Toen een product tijdelijk uitverkocht was kreeg ik ook netjes bericht dat het weer te bestellen was. Goede service en snelle levering!

Cindy Baerveldt

Correcte verkoop, snelle verzending en zeer leuke spulletjes!
Ik blijf zeker klant en heb reeds enkele vriendinnen jullie site aangeraden!

Maaike Van Mullem

Ik ben ontzettend tevreden! De service was uitstekend.
De babygym was voor een babyborrel, hiervoor heb ik gebeld en zij heeft er alles aan gedaan dat ik deze optijd thuis had!

Carlie Stevens
Saskia van Sassefras

Saskia Adema
Eigenaar Sassefras

Kom je er niet uit?

Of wil je liever even persoonlijk overleggen?

Maak gebruik van de chatfunctie, stuur me een mailtje of bel even.

Saskia van Sassefras

Saskia Adema
Eigenaar Sassefras

Kom je er niet uit?

Of wil je liever even persoonlijk overleggen?

Maak gebruik van de chatfunctie, stuur me een mailtje of bel me dan even.