Over Sassefras

Van kleins af aan wist ik (Saskia, eigenaresse van Sassefras) al dat ik later moeder wilde worden. Moeder van een meisje waar ik samen mee kon knuffelen, spelletjes spelen, met poppen spelen, theepartijtjes kon houden en al die andere leuke dingen. Ik had zelfs mijn poppen en barbies al die jaren bewaard speciaal voor haar. Misschien heb jij dat ook wel gedaan?

ik en mijn dochter Sassefras Meisjes Speelgoed

Yeah, een meisje

Toen ik jaren later dan ook daadwerkelijk moeder werd van een dochter, kwam ik er al snel achter dat mijn dochter eigenlijk helemaal niks had met poppen en al die andere dingen die ik voor ogen had. Zo keek ze nooit naar haar pop om, maar speelde ze liever met andere dingen. Zij was en is nog steeds een stoere meid die van stoer speelgoed en stoere spelletjes houdt. Een meisje dat het liefste met auto’s speelde of riddertje met haar vriendjes speelde. Natuurlijk is daar helemaal niks mis mee en doe ik nog net zo graag activiteiten met haar. Toch mis ik af en toe dat hele “meisje meisje” gebeuren wat ik voor ogen had wel een beetje. Vooral als ik bijvoorbeeld haar nichtjes zie die wél graag met poppen spelen.

De webshop is geboren

Toen ik in 2015 plannen kreeg om een eigen webshop te beginnen, zag ik dit echt als een kans om me helemaal uit te leven met “meisjes” speelgoed. De laatste jaren heb ik echter gemerkt dat mijn assortiment veranderd is. Het speelgoed is niet alleen leuk meer voor meisjes. Ik heb juist gemerkt dat zowel meisjes als jongetjes het leuk vinden om met mijn speelgoed te spelen.

Ik koop graag producten in bij andere kleine ondernemers. Zo krijg ik vaak een net wat unieker product dan wanneer je bij een grote leverancier inkoopt. Ook let ik natuurlijk op waar een product van is gemaakt en of het iets is waar ik zelf samen met mijn dochter of zoon mee zou hebben gespeeld. Aangezien ik alle producten inkoop voor de webshop en ik er nooit samen met mijn kindjes mee zal spelen, hoop ik dat het andere kindjes en mama’s heel veel plezier zal schenken.

Ontdekkingsreis

Het is tot nu toe een hele ontdekkingsreis geweest om te komen waar ik nu ben. Dit omdat ik met een heel breed assortiment en veel verschillende speelgoed merken ben begonnen. Tot ik tot de conclusie kwam dat ik anders wilde zijn dan al die andere speelgoedwinkels en mijn eigen hart wilde volgen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar zowel bekende en minder bekende speelgoed merken. Zo kan ik jou een uniek en prachtig assortiment van speelgoed aanbieden. Mis je toch nog een leuk merk of een leuk product, laat me dat dan vooral weten door een mailtje te sturen naar info@sassefras.nl

Joepie goedgekeurd

Sassefras is ook aangesloten bij een keurmerk. Ik heb dit gedaan, zodat klanten kunnen zien dat ze met een gerust hart bij Sassefras kunnen shoppen en dat zij geen enkel risico lopen. Sinds 5 maart 2018 is Sassefras door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Sassefras voldoet aan alle belangrijke Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand. WebwinkelKeur is een keurmerk dat continu blijft toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels beoordelen. Als onafhankelijke derde partij staat WebwinkelKeur garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Sassefras te kopen.

Contactgegevens 

  • Sassefras
  • Franekerstraat 50 (géén bezoekadres)
  • 8913 AP  Leeuwarden

Vragen of Opmerkingen 

  • Stuur een mailtje naar info@sassefras.nl of
  • Bel op werkdagen naar +31 (0)6 454 91 543
  • Een Whatsappje mag natuurlijk ook altijd