Poppenhuis van hout en de allerliefste poppenhuis meubeltjes

poppenhuis meubeltjes Sassefras

De droom van ieder klein meisje en ook een beetje van haar moeder is een poppenhuis van hout met de allerliefste poppenhuis meubeltjes. Het is niet voor niets mateloos populair onder de meisjes. Helemaal wanneer je de poppenhuizen van Zesklejki ziet en deze combineert met de meubeltjes van Félou Family Houses. Lees en kijk mee en laat je betoveren.

poppenhuis van hout Sassefras
Magical Childhood Meadow

Poppenhuis van het allermooiste soort

In deze blogpost laten we je kennis maken met de allermooiste poppenhuizen met hele toffe printjes. Naast beeldschoon ook nog eens heel duurzaam en zo mooi dat het generaties mee kan. Deze prachtige huisjes voor muisjes en poppetjes zorgen voor urenlang speelplezier en is ook nog eens een blikvanger in de kinderkamer. En wat dacht je van het inrichten van deze dollhouses, het is werkelijk een feestje.

Poppenhuis Magical Childhood Meudow Sassefras
Poppenhuis van hout met zwarte boemenprint

Het houten poppenhuis met de zwarte bloemprint

Neem bijvoorbeeld het poppenhuis van hout Magical Childhood Meadow. Eigenlijk heeft deze beauty geen woorden nodig, het straalt een en al schoonheid uit. Dit poppenhuis van hout is gemaakt van berken mulitplex en voor degene zonder gereedschap en met twee linkerhanden, hij is te monteren zonder enige vorm van gereedschap. Joehoe, een kind kan de was doen. En kijk eens naar de prachtige prints aan zowel de buiten- als de binnenkant, de witte ramen met luikjes en de geschulpte dakrand. Dit is werkelijk een plaatje.

Poppenhuis van hout Modular House Green met print
Modular House Green

Modular House Green en het Single House Pink

Naast Meadow hebben we ook Modular House Green en het Single House Pink. Het Modular House Green is een huis met een verdieping die je er heel eenvoudig ook af tilt, zodat je overal goed bij kunt. Green is de verwijzing voor de print aan de buitenkant. De groene bladeren, takjes en de fleurige bloemetjes geven dit dollhouse een prachtige uitstraling. En kijk eens naar de printjes aan de binnenzijde.

Single house pink poppenhuis hout Sassefras
Single House Pink

Single House Pink is er eentje voor de kleintjes. De poppenhuizen zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar. En voor de peutertjes is dit Single House zeer geschikt. Je kunt er aan alle kanten bij zonder steeds alles om te gooien. Handig als de motoriek nog niet helemaal op orde is. Vergeet ook niet om naar het allerliefste printje aan de buitenkant te kijken. Je zou er zomaar smoorverliefd op kunnen worden.

Félouw family houses poppenhuis meubeltjes
Handgemaakt houten keukentje voor poppenhuis

Het inrichten kan beginnen met de mooiste poppenhuismeubels

En dan is het tijd om het poppenhuis zo gezellig mogelijk in te richten. De allerleukste meubeltjes en accessoires kunnen bestelt worden. Van een woonkamer tot een keuken en van de slaapkamer tot een luxe badkamer.

Perfect passend bij het houten poppenhuis zijn houten meubeltjes. Helemaal hip en in een perfecte match met wit, een fris geheel. Doordat alles is gemaakt, met de hand trouwens, van hout en deels geverfd in een witte kleur past alles bij elkaar. Zo kun je eindeloos combineren. Maar ook sommige meubeltjes verplaatsen. Want die commode in de babykamer past ook weer als kast in de woonkamer. En het schommeltje voor de poppen- of muizenkinderen staat niet alleen leuk in de kinderkamer, maar doet het ook goed in de woonkamer.

schommel poppenhuis Sassefras
Schommel voor het houten poppenhuis

Kamer voor kamer

Het is werkelijk een feestje om het poppenhuis kamer voor kamer in te richten met deze mooie meubeltjes en accessoires. Want naast de houten meubeltjes zijn er ook dekbedjes en kussentjes te krijgen en natuurlijk die leuke schommel. Zo kun je iedere kamer net even gezelliger maken.

Voor iedere kamer is er genoeg keus aan meubeltjes. Voor de babykamer is er een ledikantje en commode, de kinderkamer heeft een eenpersoonsbed en een schommel en misschien ook wel die commode of een stoel. En dan de badkamer en de keuken. Deze zijn afgewerkt met goudkleurige kranen, dat geeft net iets meer luxe aan het geheel. En kijk dat toiletje ook en dat bad met badplankje. Ik kan hier uren over doorgaan, maar misschien moet je het allemaal met eigen ogen gaan bekijken.

bad met badplankje en bankje Sassefras
Bad met badplankje

Ps. die leuke muizen zijn van Maileg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.