Regenboog babykamer maken met de tofste items

regenboog babykamer
Sta je op het punt om een regenboog babykamer te gaan maken en stylen? Lucky you! Wat een ontzettend leuk thema. De regenboog heeft iets magisch en past perfect bij het leven. De zon zorgt samen met de regen voor een regenboog en het verhaal dat er een pot goud staat aan het einde van de regenboog is helemaal een supermooi verhaal toch? Een regenboog thema voor de babykamer is er dus eentje om heerlijk bij weg te dromen. Tot die tijd is het genieten met het shoppen van de leukste regenboog items.
Regenboog mobile Cotton Design

Regenboog babykamer een feestje om te maken

Een van de allerleukste dingen om te doen is de babykamer te maken voor je baby op komst. Dat kleintje waar je met zoveel liefde naar uit kijkt en die je het allerbeste wilt geven. Die liefde kun je dus mooi al kwijt in het ontwerp van de regenboog babykamer. Dit thema kan voor zowel kleine baby meisjes als baby jongetjes. Helemaal wanneer je kiest voor de toffe kleuren van nu zoals bijvoorbeeld het brique of andere bruintinten. Super mooi wanneer je de muur van de babykamer ook in zo’n mooie zachte tint verft. Zo krijg je al snel een mooie, trendy, maar ook dromerig mooi kamertje.

Regenboog babykamer met mobile en hemeltje

Zoveel leuke regenboog accessoires

Ondanks dat het regenboog babykamer thema hotter dan hot is op het moment is het ook heel makkelijk om er een compleet eigen draai aan te geven. Zodat het een prachtig en uniek kamertje wordt voor jouw kleintje op komst. Wanneer de basis klaar is kan het stylen beginnen. Een van de allerleukste dingen als je het mij vraagt. De meubeltjes kunnen er in, ga je dan voor mooie houten meubeltjes of voor het trendy rotan? Het past beide meer dan prachtig bij de zachte natuurtinten.

Om te starten met de regenboog accessoires beginnen we boven het babybedje met een schitterende mobile van Cotton Design. Deze beauties zijn er in verschillende kleuren combinaties zodat er altijd eentje is die bij de kleuren in jouw babykamertje past. Het leuke aan deze mobiles is dat je hem een beetje kunt laten bewegen. Want zodra de baby wat ouder wordt vallen de oogjes pas dicht als ze echt niet meer kunnen. Staren naar een bepaald punt helpt daarbij. En deze mobile krijgt nog meer uitstraling wanneer je hem in een hemeltje hangt. Natuurlijk in een bijpassende kleur.

Regenboog hanger classic Cotton Design

Herhaling geeft rust

Wanneer je de regenboog als thema hebt gekozen is het een kwestie van herhalen. Dat kan in verschillende materialen of kleuren die matchen bij de rest van het kamertje. Het toevoegen van meerdere regenboogjes geeft de kamer de juiste uitstraling, maar ook rust. Zo kun je de mobile perfect combineren met de wandhanger. Deze zijn er in verschillende kleurencombinaties maar ook in verschillende afmetingen. Zo kun je kiezen uit de Classic, Big Chunky en de Cloudy XL en is kiezen lastig, dan staan ze ook alle drie erg leuk 😊

Naast de hangers kun je er ook voor kiezen om de garland te kiezen. De mooie slinger met verschillende regenboogjes eraan. Dat geeft een extra feestelijke touch aan het kamertje. Maar het staat ook erg leuk aan bijvoorbeeld de box.

Regenboog garland slinger Cotton Design

Chillen en spelen in het thema regenboog

Ook is het erg leuk om al een speel en een chillplekje voor de kleine te maken. Maar dat kan uiteraard ook als ze wat groter zijn. Daarvoor hebben we deze schattige zitzak voor peuters. Lekker handzaam en perfect voor de kleintjes. Uiteraard verkrijgbaar met de regenboogprint zodat ook die niet buiten de boot valt binnen het thema. En wanneer ze toe zijn aan spelen is de tipi tent een perfect item. Deze krijg je inclusief speelmat en kussenhoesje zodat je gelijk klaar bent voor vele uren speelplezier. En bovendien gaat zo’n speeltent ook jarenlang mee, het blijft immers leuk om er mee te spelen of om je even in terug te trekken.

Zitzak en tipitent met regenboogjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 318 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.