Retourneren

 

Bedenktijd

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling weer retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de order wilt retourneren. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst (zonder opgave van reden) te annuleren. 

Gepersonaliseerde producten die speciaal op maat gemaakt zijn, kunnen niet geretourneerd worden. Het gaat dan om producten die bijvoorbeeld voorzien zijn van een naam of andere persoonlijke gegevens.

Voordat je een product retour stuurt altijd eerst graag contact met ons opnemen anders kunnen wij de geretourneerde order niet correct afhandelen. Je kunt contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@sassefras.nl met als onderwerp retour melding. Vermeld in je e-mail de volgende gegevens;
* het bestelnummer / ordernummer
* om welk product het gaat
* je naam en adresgegevens
* het IBAN nummer waar je het geld op retour wilt krijgen
* eventueel de reden van retour (niet verplicht)

In reactie op jouw gestuurde e-mail ontvang je van ons informatie over waar en hoe je het product retour kan sturen. Vergeet niet een briefje met jouw gegevens bij het pakket in te doen, zodat wij weten van wie het pakket afkomstig is. Je hebt na de retour melding nog eens 14 dagen de tijd om jouw product retour te sturen. Wanneer wij het product in originele staat retour hebben ontvangen, krijg je de aankoop kosten en de eventueel gemaakte verzendkosten teruggestort op het door jouw aangegeven IBAN nummer. Stuur je een gedeelte van de bestelling retour dan krijg je het bedrag van het retour gestuurde product exclusief eventuele verzendkosten terug.

De kosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening en op eigen risico van de klant.

 

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag terugstorten binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour, mits het product in goede orde retour is ontvangen.

 

Retourneren

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Sassefras niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom áltijd bij het postagentschap om een track&trace code en bewaar deze goed. Verstuur je pakket aangetekend/verzekerd, zodat je retourzending verzekerd is als het postagentschap je pakket kwijtraakt. Constateren wij bij de retourzending dat er schade of gebruikssporen zijn dan wordt die schade verrekend met het terug te storten bedrag. Behandel het product daarom voorzichtig en zorg ervoor dat deze bij het retour sturen goed verpakt is.

 

Defect product

Heb je een defect product ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij dit op een correcte manier kunnen afhandelen.