Sassefras is Online

Sassefras meisje aan het knuffelen met pop

Wat een feestelijke dag is het vandaag. Na maanden en maanden voorbereiding en een webshop bouwen is vandaag dan eindelijk de dag aangebroken dat Sassefras online is. Ik ben mega trotst en natuurlijk hoop ik dat jij als bezoeker ook blij wordt van mijn webshop. Sassefras blijft in beweging door steeds op zoek te zijn naar nieuwe merken om het assortiment aan te vullen. Dus kom ook vooral op een ander tijdstip nog eens langs. Kom jij in de webshop nou typfoutjes tegen, een leuk merk of product wat je echt nog mist in het assortiment of dingen (linkjes of afrekenen) die niet werken dan hoor ik dat graag. Je kan dan via info@sassefras.nl contact met mij opnemen. Voor nu wens ik je heel veel shop plezier en laat me hieronder in een reactie vooral weten wat je van de webshop vindt.

Sassefras spelend meisje
Houten speelgoed kan ook heel mooi staan als decoratie

Sassefras, de specialist in speelgoed

Ben jij op zoek naar dat eerste speciale, beste vriendje voor jouw baby? Of ben jij op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor de babyshower van jouw vriendin? Of misschien wil jij wel gewoon jouw kindje eens lekker verwennen. Dan ben jij hier op de juiste plek, want Sassefras is dé specialist in speelgoed voor baby’s, peuters & kleuters.

Speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen, zodat jouw kindje veilig de wereld om hem of haar heen kan ontdekken. Speelgoed hoeft namelijk helemaal niet lelijk en lawaaierig te zijn om uitdagend en leuk te zijn. Dat soort speelgoed ontneemt jouw kindje vaak de kans om de fantasie te ontwikkelen. Wil jij graag weten hoe leuk producten kunnen zijn en dus hoe leuk spelen kan zijn zonder speelgoed dat lawaai maakt? Neem dan maar eens een kijkje bij de verschillende producten in de shop.

Sassefras knuffels
Een stukje veiligheid en troost bieden knuffels en poppen

Herinneringen maken voor later

Spelen met jouw kindje is even echt tijd en aandacht voor elkaar. Tijd doorbrengen met jouw kindje zorgt voor een gelukkig kind én een gelukkige moeder. Wanneer je tijd met jouw kindje doorbrengt dan versterkt dat de band tussen jullie en groeit het zelfvertrouwen van jouw kindje.

Naarmate jouw kindje ouder wordt, wordt er meestal minder tijd samen doorgebracht. Dit ligt aan allerlei factoren zoals het naar school gaan, speelafspraakjes, sporten enz. Het is dus belangrijk om te genieten van de tijd dat jullie samen zijn. Quality time is genieten van jouw kinderen en daar draait het toch om in het leven? Dus ga lekker samen met jouw kindje spelen om herinneringen te maken voor later.

Sassefras stapelfiguurtjes
Met houten speelgoed de wereld ontdekken

Volg Sassefras ook vooral op social media. Je vindt Sassefras op Instagram, Facebook en Pinterest. Een like en een reactie wordt altijd enorm gewaardeerd. Net als een tag in jouw bericht 😉

Sassefras trekdier met trommel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.