[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Sassefras Meisjes Speelgoed, dé specialist in meisjes speelgoed

Ben jij op zoek naar een (kraam)cadeautje voor een speciaal meisje? of wil jij gewoon je meisje eens lekker verwennen? Sassefras Meisjes Speelgoed is dé specialist in speelgoed voor meisjes van 0 tot 6 jaar. Meisjes speelgoed gemaakt van hout en andere natuurlijke materialen, zodat jouw meisje veilig spelend kan leren en de wereld kan ontdekken. Speelgoed hoeft helemaal niet lawaaierig en van plastic te zijn om uitdagend en leuk te zijn voor je meisje. Dat speelgoed ontneemt je meisje juist de kans om haar fantasie te ontwikkelen. Wil jij weten hoe leuk spelen en leren kan zijn zonder dat lawaaierige plastics speelgoed? Neem dan maar eens een kijkje bij de verschillende leuke producten in de shop.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]
59,9564,95 incl. btw
met vingerbescherming
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Herinneringen maken voor later

Spelen met je meisje is even echt tijd en aandacht voor elkaar. Tijd doorbrengen met je meisje zorgt voor een gelukkig kind én een gelukkige ouder. Wanneer je tijd met je meisje doorbrengt dan verstrekt dat de band tussen jullie. Naarmate je meisje ouder wordt, wordt er meestal minder tijd samen doorgebracht. Dit ligt aan allerlei factoren zoals het naar school gaan, speelafspraakjes krijgen enz. Het is dus belangrijk om te genieten van de tijd dat jullie samen zijn. Quality time is genieten van je kinderen en daar draait het toch om in het leven? Dus lekker samen spelen met je meisje om herinneringen te maken voor later.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_masonry_media_grid element_width=”3″ initial_loading_animation=”none” grid_id=”vc_gid:1555409598205-a18d2414-a6a5-2″ include=”42598,41818,42601,42607,42602,42612,42786″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

“Je stopt niet met spelen, omdat je oud wordt. Je wordt oud, omdat je stopt met spelen.“

– George Bernard Shaw

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]