Schommelen is leuk en leerzaam

Schommelen is goed voor de ontwikkeling van het kind

Schommelen is leuk, maar ook ontzettend leerzaam. De lol van het schommelen zorgt ervoor dat je het evenwicht traint. Daar heb je later in je leven heel veel plezier van. Volgens de Amerikaanse Jami Murdock heeft het nog meer voordelen. Hij bracht de invloed van het schommelen op de ontwikkeling in kaart. Dat geeft nog meer inzicht.

Door op de schommel heen en weer te gaan ontwikkel je niet alleen het evenwichtsgevoel, ook leer je hoe je het moet doen en ervaar je een gevoel van vrijheid door met je benen in de lucht te gaan. De benen, de romp en de armen ontwikkelen ook en worden sterker door de beweging te maken. Maar bovenal is het gewoon ontzettend leuk om je te laten duwen op de schommel.

schommelen schommel met berenoortjes roze met ballonnen Sassefras
Berenoortjes babyschommel in roze velours

Start met schommelen zodra je kindje echt kan zitten

Een goed ontwikkelt evenwichtsorgaan zorgt ervoor dat jouw kleintje zich sneller en makkelijker fysiek kan ontwikkelen. Doordat de spieren sterker worden en het evenwicht goed ontwikkelt kun je bijvoorbeeld sneller leren lopen, makkelijker leren fietsen en voor de toekomst beter leren schrijven. En dat allemaal terwijl je zoveel lol beweegt op de schommel.

Zodra jouw baby goed kan zitten is het toe aan een goede schommel. Ontzettend tof zijn de schommels met berenoortjes of de bunny babyschommel. Ze passen perfect bij de leeftijd van de kindjes en staan ook nog eens heel stylish in het interieur.

houten babyschommel met bunny oren blauw Sassefras Meisjes Speelgoed
Schommelen met de bunny babyschommel

Zo cute, die babyshommel wil je gewoon

Deze babyschommels zijn ook goed geschikt voor kinderen tot zo’n vier á vijf jaar. Daar heb je dus een aantal jaar veel plezier van. Schommelen in deze berenbabyschommel of die toffe met de berenoortjes doe je voor je plezier. Het is goed relaxen in dit stoeltje. In het stoeltje zit namelijk die heerlijke kussen, die ontzettend zacht is omdat het gemaakt is van fluweel.

De oortjes aan de schommel maken hem zo cute. Het staat ontzettend lief en maakt van schommelen een nog leukere bezigheid. Hier blijf je duwen om je kleintje te plezieren. Het kussentje kan gewassen worden op 30 graden in de wasmachine, altijd handig wanneer er een beetje geknoeid wordt.

schommelen buitenspelen houten bunny schommel blauw Sassefras
Schommelen in de bunny babyschommel

Uniek en prachtig geschenk voor geboorte of verjaardag

Wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeau of een geschenk voor de eerste verjaardag van een (klein)kind kom je hier uniek mee voor de dag. Met de keuze uit verschillende kleuren zoals roze, grijs, mintgroen en beige heb je altijd een kleur die perfect aansluit bij jou het interieur. Zie jij de kleine al zitten met een grijs van oor tot oor?

Wat ook zo fijn is aan deze schommel is dat je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het enige wat je nog nodig hebt zijn twee schommelhaken. Die haal je heel eenvoudig bij de bouwmarkt. Je kunt daar altijd informeren welke het best passen bij jouw plafond of deurpost. Heb je hem normaal binnen hangen, dan kan je de schommel met mooi weer zo aan de schommelhaken buiten bevestigen en met je neus in de zonnestralen zweven.

schommel met berenoortjes crème Sassefras

Veilig schommelen doe je zo

Ook al is de schommel veilig voor kinderen, toch is het bij de kleintjes altijd aanbevolen om in de buurt te blijven. Geadviseerd wordt om kinderen tot twee jaar niet alleen te laten in de schommel. Daarnaast wordt er aanbevolen om aan de zijkanten zo’n 50 cm ruimte te houden zodat ze zich niet kunnen bezeren. En verder is het vooral heerlijk genieten van de schommel. Geniet maar mee met de schaterlach je ongetwijfeld krijgt van je (klein)kind.

Ontvang €5 korting

Wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, nieuws van Sassefras ontvang je op daarna een eenmalige korting van maar liefst €5. Als dat niet mooi meegenomen is. Bovendien ontvang je iedere maand de leukste nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De waardering van sassefras.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 322 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.