Schommelen is leuk en leerzaam

schommels duo schommel sassefras

Schommelen is goed voor de ontwikkeling van het kind

Schommelen is leuk, maar ook ontzettend leerzaam. De lol van het schommelen zorgt ervoor dat je het evenwicht traint. Daar heb je later in je leven heel veel plezier van. Volgens de Amerikaanse Jami Murdock heeft het nog meer voordelen. Hij bracht de invloed van het schommelen op de ontwikkeling in kaart. Dat geeft nog meer inzicht.

Door op de schommel heen en weer te gaan ontwikkel je niet alleen het evenwichtsgevoel, ook leer je hoe je het moet doen en ervaar je een gevoel van vrijheid door met je benen in de lucht te gaan. De benen, de romp en de armen ontwikkelen ook en worden sterker door de beweging te maken. Maar bovenal is het gewoon ontzettend leuk om je te laten duwen op de schommel.

houten schommel voor binnen grijs:blauw Sassefras
Berenoortjes babyschommel in nightshadow blue velours

Start met schommelen zodra je kindje echt kan zitten

Een goed ontwikkelt evenwichtsorgaan zorgt ervoor dat jouw kleintje zich sneller en makkelijker fysiek kan ontwikkelen. Doordat de spieren sterker worden en het evenwicht goed ontwikkelt kun je bijvoorbeeld sneller leren lopen, makkelijker leren fietsen en voor de toekomst beter leren schrijven. En dat allemaal terwijl je zoveel lol beweegt op de schommel.

Zodra jouw baby goed kan zitten is het toe aan een goede schommel. Ontzettend tof zijn de schommels met berenoortjes met veiligheidsgordeltjes of de tweelingschommels. Ze passen perfect bij de leeftijd van de kindjes en staan ook nog eens heel stylish in het interieur.

baby duo schommel BabySteps
Schommelen met de tweelingschommel

Zo cute, die babyshommel wil je gewoon

Deze babyschommels zijn ook goed geschikt voor kinderen tot zo’n vier á vijf jaar. Daar heb je dus een aantal jaar veel plezier van. Schommelen in deze berenbabyschommel of die toffe tweelingschommel doe je voor je plezier. Het is goed relaxen in dit stoeltje. In het stoeltje zit namelijk die heerlijke kussen, die ontzettend zacht is omdat het gemaakt is van fluweel.

De oortjes aan de schommel maken hem zo cute. Het staat ontzettend lief en maakt van schommelen een nog leukere bezigheid. Hier blijf je duwen om je kleintje te plezieren.

houten babyschommels babysteps beige met baby Sassefras
Schommelen in de beren babyschommel

Uniek en prachtig geschenk voor geboorte of verjaardag

Wanneer je op zoek bent naar een kraamcadeau of een geschenk voor de eerste verjaardag van een (klein)kind kom je hier uniek mee voor de dag. Met de keuze uit verschillende kleuren zoals roze, lichtgrijs, mintgroen, ecru en beige heb je altijd een kleur die perfect aansluit bij jou het interieur. Zie jij de kleine al zitten met een grijs van oor tot oor?

Wat ook zo fijn is aan deze schommel is dat je hem zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Het enige wat je nog nodig hebt zijn twee schommelhaken. Die haal je heel eenvoudig bij de bouwmarkt. Je kunt daar altijd informeren welke het best passen bij jouw plafond of deurpost. Heb je hem normaal binnen hangen, dan kan je de schommel met mooi weer zo aan de schommelhaken buiten bevestigen en met je neus in de zonnestralen zweven.

baby schommel roze met kindje Sassefras
Buiten schommelen

Veilig schommelen doe je zo

Ook al is de schommel veilig voor kinderen, toch is het bij de kleintjes altijd aanbevolen om in de buurt te blijven. Geadviseerd wordt om kinderen tot twee jaar niet alleen te laten in de schommel. Daarnaast wordt er aanbevolen om aan de zijkanten zo’n 50 cm ruimte te houden zodat ze zich niet kunnen bezeren. En verder is het vooral heerlijk genieten van de schommel. Geniet maar mee met de schaterlach je ongetwijfeld krijgt van je (klein)kind.

Ontvang €5 korting

Wanneer jij je inschrijft voor de nieuwsbrief, nieuws van Sassefras ontvang je een eenmalige korting van maar liefst €5. Als dat niet mooi meegenomen is. Bovendien ontvang je iedere maand de leukste nieuwtjes, tips en aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.