Sinterklaas cadeau inspiratie voor kindjes

sinterklaas cadeautjes inspiratie Sassefras

Voor alle hulpsinterklazen die wel wat Sinterklaas cadeau inspiratie kunnen gebruiken hebben we toffe tips. Van de liefste schoencadeautjes tot de klapper op sinterklaasavond. Alles voor een gezellige pakjesavond vol blije en tevreden snoetjes.

Alimrose Angelica Sassefras
Alimrose pop

Sinterklaas cadeautips

De sinterklaastijd is zo gezellig. De avonturen van Sinterklaas in het sinterklaasjournaal, de aankomst en dan uitkijken naar pakjesavond. Voor de kinderen is dat best ook een spannende tijd. Lukt het de Sint wel om op tijd Nederland te bereiken en wat beleven de Pieten dit jaar allemaal weer? Om voor jezelf deze tijd zo relaxt mogelijk te beleven is het fijn om op tijd te starten met het inkopen van de leukste cadeautjes. Om jou als hulpsinterklaas te helpen hebben we een hele hoop toffe cadeautjes in ons assortiment. Kijk maar mee.

baby schommel roze met kindje Sassefras
beren schommel

Van schoencadeautjes tot pakjesavond

Of je nu op zoek bent naar wat leuke cadeautjes voor in de schoen of voor pakjesavond, we hebben voor ieder budget heel veel leuks. Van de zachtste knuffelkussens tot de mooiste knuffelpoppen en van een toffe tipi tot een heus ballenbad. Of wat dacht je van ons prachtige assortiment houten speelgoed? Van een trekdier tot een stapelfiguur en van een speenkoord tot een balansbord of een speelhuisje. Alles is met zorg uitgekozen.

spectra rocker naturel sfeer Sassefras
spectra rocker

Duurzame Sinterklaascadeautjes

Sinterklaas shopt heel graag duurzame cadeautjes voor de kinderen. Daar maakt hij niet alleen de kinderen heel blij mee, ook de wereld wordt een stukje mooier. Een mooi voorbeeld daarvan is het houten speelgoed. Van schommels tot decoratie en van een prachtige babygym tot speelhuisjes. Ook voor de allerkleinsten is er veel leuks te shoppen. Wat dacht je van een speenkoord van houten kralen met de naam van de kleine? Of een houten haarspeldjeshouder met naam en vergeet dan niet de prachtige haaraccessoires te bekijken.

mini and loved klik klak knipjes Sassefras
Klikklak knipjes van Mini & Loved

Sinterklaas cadeautjes voor de kinderkamer

Ook is het heel erg leuk om wat decoratie voor de kinderkamer te kopen. Denk hierbij eens aan een houten zitfiguurtje voor op een plankje, een mooie slinger of een naambord of hanger. Maar ook een tipi, poef of toffe zitzak is een echte aanrader. We hebben zelfs een ballenbad, als dat geen gejuich op gaat leveren.

Ballenbad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.