Sinterklaascadeau’s en decoratie voor het allerleukste kinderfeest

chocoladeletters sinterklaas blog uitgelichte foto Sassefras

Nog even en dan komt Sinterklaas toch echt naar Nederland, zijn komst staat gepland voor 12 november. En vanaf 8 november kunnen de kinderen al genieten van het Sinterklaasjournaal. Het zal ook dit jaar vast niet zonder slag of stoot gaan en er gaat ongetwijfeld weer van alles mis, maar leuk is het ook. Ben jij al bezig met het inkopen van Sinterklaascadeau’s of ben je op zoek naar de leukste decoratie voor een gezellig huis? Lees dan vooral verder.

Sinterklaascadeau’s en aftellen

Hij komt, hij komt, die goede beste Sint. Hoe leuk het ook is, het is ook spannend. En misschien voor de kleintjes wel het allermeest. Zal Sinterklaas mij niet vergeten? Zou hij mijn verlanglijstje wel gevonden hebben, en oh, het gaat steeds mis op het Sinterklaasjournaal. Het kan voor slapenloze nachten zorgen, maar bovenal geeft het veel pret.

Wanneer je je kindje goed voorbereid op deze spannende tijd wordt het wat overzichtelijker. Met bijvoorbeeld een aftelkalender is het duidelijker wanneer het bijvoorbeeld pakjesavond is of wanneer hij nu naar Nederland komt. Met een aftelkalender maak je het overzichtelijk voor je kindje(s). Dat geeft een beetje rust in de toch wel roerige tijd. 

Decoreer er maar op los

Nog leuker is het om een speciaal hoekje te maken met Sinterklaasdecoraties, net als een seizoenstafel en dan speciaal voor het grootste kinderfeest van het jaar. Zo heeft Feestje van Hout allerlei leuke Sinterklaas producten. Denk maar eens aan een Sint en Piet slingers, een schoen zet hulpmiddel en Sinterklaas raam stickers. Maak een gezellig hoekje waar je s’avonds voor het slapengaan nog een leuk Sinterklaasverhaaltje kan vertellen. Of misschien nog een leuk spelletje kan doen voor het slapengaan.

Sinterklaascadeau’s

Dan de Sinterklaascadeau’s. Ga je voor stressvol shoppen in de laatste dagen voor 5 december of ga je heel relaxt deze tijd in terwijl je alles al in huis hebt? Aan de verlanglijstjes zal het niet liggen, zodra de eerste speelgoedboeken binnenkomen wordt er al druk geknipt en geplakt. En welke is nu het leukste, wat willen ze het aller- allerliefste hebben? En wat wil jij ze geven? Ga je voor een mooi stuk duurzaam speelgoed van bijvoorbeeld hout? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Van de allermooiste balansborden tot de hipste houten decoratie, maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te vinden. Van babygym tot ballenbak. En van de allerliefste poppen tot schattige schommels in verschillende kleuren. Of wat dacht je van een tof speeltentje?

Wanneer je op tijd start met het inkopen scheelt dat je een hoop stress en voorkom je dat de populairste producten uitverkocht zijn. Bovendien zorgt die stress ervoor dat je minder kunt genieten van de leuke tijd en die blije snoetjes. Kom gezellig shoppen bij Sassefras, het paleis voor alles wat kindjes willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.