Omdat ik enorm blij ben met mijn vaste en trouwe klanten wil ik graag iets terugdoen. Daarom heb ik besloten om een spaarpuntenprogramma te starten. Op deze manier kan ik iets teruggeven aan jou. Met dit spaarpuntenprogramma kun je net als bij elk ander spaarprogramma sparen voor kortingen.

Hoe verdien ik spaarpunten?

Om spaarpunten te verzamelen is het noodzakelijk om een account aan te maken. Zo kan het systeem je spaarpunten koppelen aan je account en raak je geen spaarpunten kwijt.

Zodra je dit hebt gedaan ontvang je bij elke aankoop die je bij Sassefras doet spaarpunten. Bij elk product staat precies vermeld hoeveel spaarpunten je bij dat product ontvangt. Het is ook mogelijk om extra spaarpunten te verdienen. Extra spaarpunten kun je bijvoorbeeld krijgen door een vriendin door te verwijzen naar Sassefras of een uitgebreide beoordeling bij een product te schrijven.

De verschillende manieren om spaarpunten te ontvangen op een rijtje:

  • Voor elke €1,- (exclusief verzendkosten) die je besteed bij Sassefras, ontvang je 5 spaarpunten.
  • Maak een account aan en ontvang 100 spaarpunten.
  • Voor het schrijven van een uitgebreide product beoordeling ontvang je 100 spaarpunten. Jouw beoordeling wordt gecontroleerd of het uitgebreid is en of de informatie nuttig is voor anderen.
  • Voor een relevante reactie op een blog ontvang je 75 punten. Ook deze reactie wordt beoordeeld op relevantie.
  • Wanneer jij iemand doorverwijst naar Sassefras en diegene maakt een account aan, dan ontvang jij 50 spaarpunten. In je account vind je de doorverwijslink die je moet mailen naar vriendinnen.

Spaarpunten inwisselen

De gespaarde punten zijn 365 dagen geldig en kun je bij een aankoop inwisselen voor korting. Je kunt spaarpunten inwisselen bij een bestelling van minimaal €25,00. Je kunt al spaarpunten inwisselen als je 100 spaarpunten hebt. Natuurlijk kun je ook door sparen voor een hogere korting. Je kunt maximaal 2500 spaarpunten inwisselen. Dit is een korting van €25,00. Door in te loggen op jouw account kun je altijd zien hoeveel spaarpunten je tot nu toe hebt gespaard. 

In je winkelmandje vind je het huidige puntensaldo en de waarde daarvan in euro’s. De spaarpunten kun je gemakkelijk inwisselen tijdens het afrekenen. De spaarpunten zijn alleen in mindering te brengen op het subtotaal en worden niet in mindering gebracht op de verzendkosten. 

Kan ik mijn spaarpunten ook inwisselen voor geld?

Het is helaas is niet mogelijk je spaarpunten in te wisselen voor geld. Je kunt dan ook alleen spaarpunten inwisselen voor korting wanneer je een bestelling plaatst bij sassefras.nl.

Toch nog vragen?

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust even contact met mij op. 

Note: Sassefras behoudt zich het recht voor om op elk moment dit spaarprogramma te beëindigen of de voorwaarden hiervan te wijzigen. Misbruik van dit programma kan leiden tot verwijdering van het account en het annuleren van orders. Wanneer je een product retour stuurt, worden deze spaarpunten automatisch weer van je tegoed afgehaald.