Speelbak van hout zorgt voor continue speelplezier

speelbak

Wanneer je op zoek bent naar een uitdagend stuk speelgoed waar je heel veel kanten mee op kunt, denk dan eens aan een speelbak van hout. Hier raken ze niet op uitgekeken en door er iedere keer ander materiaal in te doen blijft het keer op keer zo uitdagend dat ze niet stoppen met spelen. Het fijne aan zo’n speelbak is dat het nooit in de weg staat, je zet het namelijk heel eenvoudig opzij.

Houten speelbak zand

Speelbak van hout perfect voor sensory spel

Prikkel de zintuigen van je kindje. Laat ze voelen, ruiken, kijken en heerlijk spelen met verschillende soorten vullingen voor de speelbak. Deze houten sensory bak is daar bij uitstek heel geschikt voor. Keer op keer vul je hem met iets anders. Van het toffe kinetische zand tot schelpjes, rijst, mais, kralen en meer. Zo kun je er alle kanten mee op en is het steeds weer een nieuwe uitdaging voor een nieuw spel van uren.

Deel de speelbak door de midden

Heb je twee kindjes of kan je kindje extra uitdaging gebruiken dan is het tussenschotje voor de sensory bak een echte aanrader. Hiermee deel je de bak heel eenvoudig door midden en kun je beide kanten vullen met een ander materiaal. En wanneer je twee kindjes hebt die beide met iets anders willen spelen creëer je heel eenvoudig een eigen speelbak. En wanneer ze graag weer samen willen spelen haal je het tussenschot er heel gemakkelijk uit.

sensory speelbak met tussenschotje Sassefras

Uitgespeeld? Deksel erop!

Ook voor ouders is dit speelgoed waar je van gaat houden. Het staat namelijk nooit in de weg, heeft geen schreeuwerige kleuren. En zijn ze uitgespeeld, moet er gegeten worden of kinderen naar school? Dan doe je heel makkelijk de deksel op de speelbak en zet je hem zo op een plek waar hij niet in de weg staat. Wat ook nog heel tof is, dat je op de deksel bijvoorbeeld een dorp tekent, een dierentuin of waar je kindje dan ook maar van houdt. Zo kunnen ze en in de bak spelen en zelfs de deksel als speelgoed gebruiken.

speelbak met deksel met zand Sassefras

Personaliseer de speelbak

Ook heel tof is het om deze stevige populieren multiplex speelbak met deksel te personaliseren. Laat je creativiteit maar de vrije loop en ga aan de slag. Kies voor de naam van je kindje(s), een thema waar ze heel blij van worden of een kleur die ook lekker matcht in je eigen interieur. Want ook dat is fijn dat het gewoon past binnen je woonkamer of keuken. Zo kun je het ook nog eens heel leuk als origineel cadeau geven. Een top cadeau! Succes gegarandeerd!

Het open einde spel

Aan heel veel spellen zit een begin en een eind en vaak ook nog een winnaar of verliezer. Is jouw kindje hier gevoelig voor dan kun je met deze bak gewoon een open eind spel starten. Gewoon lekker spelen zonder enige druk. Vertel je eigen verhaal, verwerk de dag en klieder er lekker op los. Weg met de druk en klaar voor ontspanning.

speelbak met deksel dicht Sassefras

Handige weetjes

De speelbak heeft een afmeting van 31 × 59,5 × 7 cm (lxbxh), is met de hand gemaakt van stevige populieren multiplex van 15 mm dikte. Dat zorgt voor een mooie degelijke speelbak. Iedere bak, tussenschot en deksel wordt met de handgemaakt in Nederland.

Je kunt zowel de bak, het tussenschot als de deksel apart kopen, maar er ook één bestelling van maken. De bak is heel makkelijk schoon te maken. Het enige wat je nodig hebt is een vochtige doek waarmee je door de bak gaat. En een droge doek om na te drogen en de bak is weer klaar voor een nieuw speelavontuur. En ben je op zoek naar meer tof kinderspeelgoed bezoek dan onze shop en volg ons op Instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.