Speelkeuken voor de gezellige decembermaand

Sassefrasmeisjesspeelgoed - koken - houten speelgoed

December, the most wonderful time of the year! Een maand vol gezelligheid, cadeaus en lekker eten. Buiten is het koud en guur en binnen worden de heerlijkste recepten bereid. Wanneer jij een kleine keukenprinses hebt, zal ze je maar wat graag helpen in de keuken. Dat is heel gezellig, maar niet altijd even handig. Speciaal voor haar hebben we bij Sassefras Meisjes Speelgoed een speelkeuken met heel veel accessoires, zodat ook zij de heerlijkste gerechten op tafel kan zetten.

houten-speelkeuken-sassefrasmeisjesspeelgoed

Speelkeuken klaar om te kokkerellen

De houten speelkeuken hebben in verschillende uitvoeringen. En het is superleuk om deze keuken uit te breiden met heel veel accessoires zodat jouw kleine meid straks niet alleen voor een geroosterd broodje kan zorgen of een heerlijk diner, maar ook voor een zalig zoete high tea.

Neem bijvoorbeeld deze houten speelkeuken. Hij wordt geleverd met alle accessoires, zoals de pannetjes, een ovenwant, lepels en een peper en zoutstel,  zodat jouw kleintje straks gelijk kan gaan koken en bakken. Over deze speelkeuken is echt nagedacht. Zo klikken de knoppen bij het draaien net als een echt fornuis, zijn er lichtgevende kookplaten en is er een klok zodat je de baktijd goed in de gaten kunt houden. En zelfs de knopjes van de kraan kunnen draaien. Wat wordt het allereerste gerecht?

Een uitgebreide high tea

Thee drinken wordt nooit meer hetzelfde met de houten accessoires voor de speelkeuken. Ieder kopje thee wordt vanaf nu als high tea geserveerd met de lekkerste zoetigheden. Zo shop je de heerlijkste muffins, koekjes, chocolade en taart bij ons. De thee of koffie wordt geserveerd in een geweldig mooi houten theeservies. Dat wordt gezellig theeleuten met je dochter. En zie je het al voor je tijdens de feestdagen? De volwassenen gezellig samen aan de hapjes en de kinderen aan de high tea of aan het kokkerellen.

Lekker koken en bakken met verse groente

Eten voorbereiden, koken en bakken, daar horen verse groenten bij. Ook deze hebben we volop in de winkel. Een kistje verse groenten die gesneden kan worden, een kratje zuivel voor een heerlijke saus of een verrassend lekker toetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Zet het keukentje in de buurt van je eigen keuken en zo bak of kook je samen een diner.

En je kunt de speelkeuken steeds verder uitbreiden. Denk hierbij aan een pannenset, broodrooster, blender, weegschaal en de mixer. Maar ook een waterkoker en een espresso apparaat voor de heerlijkste kopjes koffie en thee.

En vergeet je niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, we hebben een geheel eigen adventskalender waarin we iedere week iets heel tofs weggeven. Weten wat, lees hier verder.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.