Tips voor een leuke Kerst outfit voor je kindje

XOOZ kerst outfit kind Sassefras Meisjes Speelgoed

Ben jij klaar voor de feestdagen? Nog 1 weekje en dan is het al Kerst. De kerstboom staat al te pronken, het huis is gezellig versierd, de cadeautjes liggen misschien al onder de boom, maar heb je ook gedacht aan het kerstmenu en aan de Kerst outfit voor je kindje(s)? In dit blog wil ik graag een paar leuke webshops van kleine ondernemers uitlichten. Zij maken super leuke, heerlijk zittende kleding voor kindjes. 

Unieke, zelf ontworpen kinderkleding

Als eerste wil ik jullie graag meenemen naar Little Chipmunks. Zij maakt prachtige kleding waar kindjes lekker vrij en comfortabel in kunnen spelen. Het zijn unieke en hippe ontwerpen en je zult haar kleding dus niet snel ergens anders tegenkomen. Zij gebruikt biologische stoffen (GOTS en/of Okeo-tex) om de kleding te maken, omdat fair trade en milieu belangrijk voor haar zijn. Ze heeft een aantal hippe jurkjes in de webshop staan die perfect voor de Kerstdagen zijn. Wil je niet online bestellen dan is dat geen enkel probleem, want haar kleding wordt ook in een aantal stenen winkels verkocht.

een mooie feestjurk voor je kindje

Ook verkrijgbaar in stenen winkels

Als tweede wil ik jullie graag meenemen naar Shout it Out. Ook zij gebruikt biologische stoffen voor de kinderkleding. Alle kleding wordt gemaakt door ervaren coupeuses in ateliers. Shout it Out wil namelijk alleen het beste en staat voor goede kwaliteit kleding. En net als bij Little Chipmunks wordt ook de kleding van Shout it Out in een aantal stenen winkels verkocht. Dus even kleding voelen en in het echt zien is geen probleem. Ze heeft niet echt een Kerst collectie maar het tule jurkje is super leuk en feestelijk en kan dus prima voor de feestdagen.   

Kerst outfit voor je kindje Sassefras Meisjes Speelgoed
de Kerst outfit voor je kindje

Duurzame kleding die een paar rondes mee kunnen

Nu neem ik jullie mee naar XOOZ. Ook zij gebruiken Öko-tex of GOTS gecertificeerde stoffen voor de kleding. Deze stoffen worden altijd zorgvuldig uitgezocht en moeten comfortabel zijn voor kleintjes. XOOZ ontwerpt kleding die lekker zit en duurzaam is, zodat de kleding nog een paar rondes mee kunnen voor bijvoorbeeld broertjes of zusjes. Ze hebben een leuke uitgebreide Kerstcollectie gemaakt, maar ook bij de “gewone” jurkjes zitten leuke items voor Kerst. 

comfortabele kinderkleding

Nieuwe en tweedehandskleding

Als laatste neem ik jullie mee naar Rebelkidz. Zij zijn helemaal duurzaam bezig, want zij verkopen zowel nieuwe als tweedehands kleding. Zij gaat voor kwaliteit en de tweedehandskleding moet dan ook aan strenge eisen voldoen. Daar wordt zeer streng op gecontroleerd. Bij deze winkel wordt er trouwens niet zelf kleding gemaakt zoals bij de bovenstaande winkels, maar omdat er zo duurzaam gewerkt wordt mocht deze webwinkel niet ontbreken. Rebelkidz zoekt vooral kleding die je niet bij alle andere winkels tegen zult komen. Daarom vind je kleding van verschillende merken/leveranciers in de webshop. Vooral de panterjurkjes sprongen eruit voor mij.  

tweedehands maar super kwaliteit

Welk jurkje is jouw favoriet? En nu je de Kerst outfit voor je kindje hebt uitgezocht, vergeten jullie dan niet om ook nog wat leuks met die haartjes te doen. In dit blog over feestkapsels kun je al wat ideetjes op doen. 

Ik wens jullie alvast hele fijne en gezellige Kerstdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 345 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.