Trekfiguren van hout het unieke cadeautje

trekdieren blog Sassefras

Trekfiguren zijn al zo oud als we ons kunnen herinneren. En dat ze keer op keer weer vernieuwend en in heel veel verschillende variaties terug komen geeft aan dat dit een favoriete stuk speelgoed is. Bij Sassefras hebben we unieke, hippe, handgemaakte houten trekfiguren in verschillende uitvoeringen. Van een hondje in een auto tot een moeder olifant met haar twee kindjes.

trefkfiguur meisje spelend met trekdier blog nieuwsbrief foto actie

Trekfiguren, hip en handgemaakt

Ook al is een trekfiguur ouder dan we ons kunnen voorstellen, het blijft een aantrekkelijk en prachtig stuk speelgoed voor de kleintjes. Helemaal mooi zijn deze uit ons eigen assortiment. Ze zijn handgemaakt van duurzaam beukenhout. Uiteraard zijn ze daarna helemaal gepolijst zodat ze heerlijk zacht aanvoelen. De gezichtjes zijn er met de hand op geschilderd. Dit maakt dat ieder trekfiguur een uniek stukje speelgoed is.

trekdieren blog Sassefras

Houten trekfiguur auto met beer of hond

Met de keuze uit verschillende mooie blank houten trekfiguren kun je onderscheid maken tussen de dieren in een auto of die zelf rollen. Zo hebben we Bruno de beer en Harry de hond, zij rijden heel stoer achter jouw meisje aan in hun eigen auto terwijl zij haar stapjes in de wijde wereld zet. Zo leuk wanneer je kleintje net heeft leren lopen.

trekdier bruno de beer in auto blog Sassefras
Bruno de beer en Harry de Hond

Op avontuur met houten trekfiguren

Wanneer jouw kleine meisje net kan lopen of al best goed een stukje kan stappen is zo’n houten trekfiguur een feestje. Daarnaast is het niet alleen ontzettend leuk om mee te spelen, het leert haar ook haar evenwicht te bewaren en het is goed voor haar coördinatie. Zo is lerend spelen heel simpel en toch super leuk. Neem haar mee je fantasiewereld in en ga samen op avontuur.

Sassefras spelend meisje

Ontdek jouw muzikale vriendje Harry de hond

Nog leuker wordt het wandelen met een houten trekfiguur wanneer er interactie is. Harry de hond is er ook in een variant met een trommel. Hij trommelt er vrolijk op los wanneer je met hem gaat wandelen. Trommelen doet hij op de maat van de snelheid, dus loop je langzaam dan trommelt hij rustig, wanneer jouw kleintje sneller loopt, trommelt Harry er lustig op los.

trekfiguur Harrie de hond met trommel blog Sassefras
Harry de Hond met zijn trommel

Lekker spelen of wandelen met trekspeelgoed

De houten trekfiguren zijn er ook in twee of zelfs drie stuks bij elkaar. Maak kennis met de eendjes Bella en Lola. Moedereend Bella heeft een speciaal plaatsje op haar rug voor haar kleine Lola. Handig wanneer ze gaat wandelen met jouw meisje. Ook leuk aan deze set is dat Lola los zit zodat er ook op een andere manier mee gespeeld kan worden.

Bella en Lola trekfiguur eendjes blog Sassefras
Moedereend Bella met haar kleintje Lola

Zo hebben we ook nog een optocht van olifantjes. Stella, de olifantenmoeder, heeft haar twee kleintjes Ollie en Ellie achter haar aan. Deze twee kleine olifantjes kun je makkelijk vast en los maken met het houtje-touwtje systeem. Gaan ze alle drie mee op pad of maak je er een ander spel van?

Stella, Ollie en Ellie trekdier olifantjes blog Sassefras
Mama olifant Stella met haar 2 kleintjes Ollie en Ellie

Het ultieme (kraam)cadeau van hout

De trekfiguurtjes zijn een ultiem cadeau. Superleuk als kraamcadeau, want zeg nou zelf ze zijn stuk voor stuk echte blikvangers op de babykamer. Ook wanneer jouw kindje haar eerste verjaardag viert is dit een geweldig cadeau. Rond deze leeftijd leert ze lopen en kan ze al snel op pad met haar eigen handgemaakte houten trekfiguur. Te lief toch?

Volg jij ons al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.