Wandplank van hout in verschillende toffe vormen

wandplank televisie - Sassefras.nl

Deze wandplank of wandkastje is niet alleen een blikvanger in de baby- en kinderkamer, het biedt ook plek aan alle schatten. De muur krijgt een extra dimensie met een van deze wandplanken. Of je nu kiest voor de kat, de appel, peer, het hart of de mooie ronde. Bovendien kun je hem ook helemaal naar eigen smaak pimpen. En wat dacht je van de tv? Deze heeft een extra functie.

Wandplank als blikvanger op de kinderkamer

Een kind verzamelt graag, of het nu speelgoed is of kleine schatten die zij gevonden heeft. Hoe leuk is het dan om die tentoon te stellen in een van deze 3D wandplanken? Zo zijn de muisjes van Maileg superleuk in de bek van de kat bijvoorbeeld. Maar ook een knuffel staat er geweldig in. Je kunt er alle kanten mee op. Of wat dat je van het schattige hart?

wandplank hart - Sassefras

Wandplank naturel of naar smaak pimpen

De wandplanken, ook wel lijkend op een letterbak van vroeger, zijn gemaakt van berken multiplex. Dit geeft ze een mooie naturel uitstraling, passend in veel interieurs. Maar ze zijn ook leuk om helemaal naar eigen smaak te maken. Zo kun je ze een kleurtje geven of behangen met een lief behangetje. Dan geef je er een hele eigen draai aan.

Het focuspunt in de kinderkamer

Deze toffe wandplanken geven een focuspunt in de baby- of kinderkamer. Je kunt hem vullen met je mooiste spulletjes en keer op keer veranderen. Ook leent deze wanddecoratie zich perfect voor de babykamer. Met een lief nachtlampje, een knuffeltje of het geboortekaartje maak je hier een sfeervol tafereeltje van.

wandplank appel

Maak je eigen tv show

De tv heeft nog een extra functie, deze kun je naast superleuk decoreren ook gebruiken als een tv. Geef een leuke show, gebruik poppetjes voor een poppenspel of treed op voor de hele familie. Hij staat geweldig op een kastje en maakt van een kastje een kijkkastje. Een supertof item ook. Je kunt er alle kanten mee op.

wandkastje televisie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.