Way to play autobaan zo flexibel zag je niet eerder

Way to play autobaan

Een autobaan, wie droomt er niet van. Helemaal wanneer je de Way to play autobaan hebt ontdekt. Deze is flexibel en daardoor overal te gebruiken. Of het nu in bad is, de woonkamer, speelkamer, in de tuin of op het strand. Deze autobaan voelt zich werkelijk overal thuis en past zich aan aan de ondergrond. Kijk maar mee hoe tof dit is!

Way to play autobaan

Wanneer je op zoek bent naar een autobaan voor een kind kun je kiezen uit bijvoorbeeld een race autobaan, treinbaan en een doorsnee autobaan. Way to play heeft zoiets gaafs, deze autobaan is flexibel en daardoor op iedere ondergrond te gebruiken. Of je hem nu binnen neerlegt, buiten in het gras, zand of op de stenen of op bijvoorbeeld de glijbaan, deze autobaan voelt zich werkelijk overal thuis.

De way to play autobaan in flexibel en daar zit het hem in. Hij vormt zich heel makkelijk naar de ondergrond. Is makkelijk mee te nemen en dus kun je er overal mee spelen. Of je nu een dagje naar oma gaat of lekker naar het strand. Neem je autobaan mee en wat auto’s en klaar ben je.

Way to play autobaan king of the road uitgelegd Sassefras

Steeds een nieuw wegennetwerk

Keer op keer een nieuw wegennetwerk maken gaat eigenlijk vanzelf met de way to play autobaan. In alle pakketten zitten verschillende delen. Start bijvoorbeeld met The King of the Road. Deze doos heeft met zijn 40 verschillende baandelen wel een baan van maar liefst 6,5 meter. Heel leuk is het om deze steeds verder uit te breiden met bijvoorbeeld de Highway of the Expressway. Ook erg leuk om cadeau te doen.

De way to play autobaan nodigt de fantasie keer op keer uit tot spelen. Je kunt hier werkelijk alle kanten mee op. Ga je bijvoorbeeld de weg bouwen met alle auto’s die daarbij horen, maak je een weg naar de dierentuin of gebruik je de houten regenboog om bruggen en tunnels te maken? Zet huizen langs de kant van de weg of een heus bos. Met zoveel mogelijkheden blijf je spelen.

waytoplay autobaan highway in bad Sassafras

Van rotonde tot parkeerplaats

Dit prachtige wegennet is keer op keer anders neer te leggen. Je maakt er bochten mee, maar ook rotondes en parkeerplaatsen. Met de Way to play autobaan speel je keer op keer in je eigen belevingswereld. Je breidt hem makkelijk uit en kan er zelfs in bad of zwembad mee spelen. Leuk in de winter, maar ook zeker buiten in de zomer.

Iedere keer wanneer je gaat spelen met dit wegennet komt je fantasie tot leven. Ga alvast lekker op vakantie, een bezoek brengen aan het strand of gewoon een race houden met vriendjes. Zoveel mogelijkheden biedt deze baan. Net zo flexibel als de baandelen zelf. Daar maak je de kinderen zeker erg blij mee. Bovendien is het ook een toffe baan om aan te schaffen wanneer je gastouder bent, ze kijken er dan zeker naar uit om bij jou te komen uit school.

waytoplay autobaan highway baan Sassefras

Dubbel flexibele autobaan

De way to play is dubbel flexibel. Niet alleen qua ondergrond past hij zich heel makkelijk aan. Ook qua spelen. Je kunt er allerlei ander speelgoed bij gebruiken, bouw hele dorpen van Lego, leg de balansbord neer als mega brug of tunnel of ga lekker los met je houten dieren. Deze autobaan leggen de kinderen heel makkelijk zelf. Bovendien is het ook nog eens heel simpel om schoon te maken wanneer ze hem mee hebben genomen naar buiten. Dit stuk speelgoed is mega populair en is een van de weinige stukken speelgoed dat zowel binnen als buiten te gek is om mee te spelen. met welke baan je ook start, succes is verzekerd.

flexibele way to play autobaan expressway op de glijbaan Sassefras

Volg je ons al op Instagram?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van sassefras.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 349 reviews.
Wij gebruiken cookies om de webshop en onze service te optimaliseren.