Bedankt voor je aanmelding voor de nieuwsbrief

Hey, wat leuk dat jij je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Vanaf nu word jij maximaal 2x per maand op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes rondom Sassefras. Natuurlijk krijg je ook de beloofde korting die je kunt gebruiken bij jouw bestelling. Deze kortingscode kun je vinden in de e-mail die naar jouw verstuurd is. Met de kortingscode gaat er 10% korting van het totale bestelbedrag af.

Webwinkel

In de webwinkel vind je allerlei leuke producten die ik met veel zorg en liefde heb uitgekozen. Al het speelgoed is geschikt voor baby-, peuter- en/of kleutermeisjes. Verder kies ik altijd alleen speelgoed uit waar kindjes écht mee kunnen spelen. Je vindt dan ook geen tablet of games bij mij in de webwinkel. Ik vind het namelijk juist een uitdaging om speelgoed te vinden wat leuk, bijzonder en educatief is. Ik vul het assortiment regelmatig aan met leuke, nieuwe producten. Om die nieuwe producten te bekijken kun je HIER een kijkje nemen.

Blog

Verder heeft Sassefras ook een leuk blog waar je op de hoogte wordt gehouden van nieuw speelgoed en allerlei andere leuke en informatieve blogs. De blogs worden geschreven door Theresia. Dus laat je inspireren en informeren door haar. Kom je een kijkje nemen en laat dan vooral een reactie achter, want dat vinden Theresia en ik erg leuk 😉

Social media

Sassefras is natuurlijk ook op social media te vinden en dan niet alleen op Facebook, maar ook op Instagram en Pinterest. Hier kun je leuke foto’s vinden van alles rondom Sassefras en inspiratie opdoen wat betreft speelgoed en de kinderkamer. Op Pinterest vindt je zelfs eten speciaal bereid voor peuters en kleuters, want we kennen allemaal de “nee, ik wil niet eten” fase. Verder word je via social media op de hoogte gehouden van nieuwtjes en is dat vaak de plek waar je mee kunt doen met speciale (win) acties. Allemaal goede redenen dus om Sassefras te gaan volgen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren